Mene kohtaan St Petersburg Ballet Theatre

 

ST PETERSBURG BALLET THEATREN JOUTSENLAMPI-ESITYS MIKKELISSÄ KESKEYTETTY TOISTAISEKSI
Tulevan tapahtuman St Petersburg Festival Ballet toimeenpano on toistaiseksi keskeytetty. Olemme sinuun uudelleen yhteydessä, kun uusi päivämäärä on saatu vahvistettua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle päivämäärälle.
Mahdolliset lippujen palautuspyynnöt 16.5.2022 mennessä Lippupisteen palautuslomakkeella: https://web.lippu.fi/palautus/
St Petersburg Ballet Theatre ja Live Nation Finland pahoittelevat muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
ESITYS:
St Petersburg Ballet Theatre: Irina Kolesnikova Tour – Joutsenlampi
La 2.4.2022 klo 18 Konserttitalo Mikaeli, Mikkeli

 

ST PETERSBURG BALLET THEATREN JOUTSENLAMPI-ESITYS MIKKELISSÄ KESKEYTETTY TOISTAISEKSI

Tulevan tapahtuman St Petersburg Ballet Theatre toimeenpano on toistaiseksi keskeytetty. Olemme sinuun uudelleen yhteydessä, kun uusi päivämäärä on saatu vahvistettua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle päivämäärälle.


Mahdolliset lippujen palautuspyynnöt 16.5.2022 mennessä Lippupisteen palautuslomakkeella: https://web.lippu.fi/palautus

St Petersburg Ballet Theatre ja Live Nation Finland pahoittelevat muutoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

ESITYS:
St Petersburg Ballet Theatre: Irina Kolesnikova Tour – Joutsenlampi
La 2.4.2022 klo 18 Konserttitalo Mikaeli, Mikkeli

St Petersburg Ballet Theatre: Joutsenlampi

St Petersburg Ballet Theatre: Joutsenlampi

Päivämäärä: TBC  
Mikkeli

18.00

Ovet: TBD

 

St Petersburg Ballet Theatren esittämä Joutsenlampi-baletti nähdään kahdeksassa suomalaiskaupungissa vuodenvaihteen molemmin puolin.
Jyväskylässä kehutun esityksen päärooleissa esiintyy maailmankuulu prima ballerina Irina Kolesnikova. Prinssi Sigfridin roolissa nähdään vuonna 2005 päätanssijan tittelin saanut Dmitri Akulinin.
Konstantin Tachkinin vuonna 1994 perustama St Petersburg Ballet Theatre tunnetaan maailmalla sekä taidokkaista tanssijoistaan että näyttävistä tuotannoistaan. Seurue tekee jatkuvasti isoja kiertueita, ja vierailee lähes vuosittain myös Pariisin ja Lontoon kuuluisimmissa teattereissa.

 

St Petersburg Ballet Theatren esittämä Joutsenlampi-baletti nähdään kahdeksassa suomalaiskaupungissa vuodenvaihteen molemmin puolin.

Mikkelissä kehutun esityksen päärooleissa esiintyy maailmankuulu prima ballerina Irina Kolesnikova. Prinssi Sigfridin roolissa nähdään vuonna 2005 päätanssijan tittelin saanut Dmitri Akulinin.

Konstantin Tachkinin vuonna 1994 perustama St Petersburg Ballet Theatre tunnetaan maailmalla sekä taidokkaista tanssijoistaan että näyttävistä tuotannoistaan. Seurue tekee jatkuvasti isoja kiertueita, ja vierailee lähes vuosittain myös Pariisin ja Lontoon kuuluisimmissa teattereissa.Esityksen kesto n. 2 h 45 min, sisältäen kaksi väliaikaa. Tilasyistä ei orkesteria.


LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen:
Aikuiset: 64,50 / 84,50 €
Lapset (16v. asti), opiskelijat, eläkeläiset: 44,50 / 54,50 €

Virallinen lipunmyyjä: Lippu.fi


Virallinen Facebook-tapahtuma

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Kaikilla tapahtumaan saapuvilla asiakkailla on oltava oma lippu, iästä riippumatta. Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja.

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Minna Tuulari