Mene kohtaan Mustasch

Sysimustasch: Mustasch, Viikate, Ilja Jalkanen

Sysimustasch: Mustasch, Viikate, Ilja Jalkanen

su 05 joulu 2021
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 18.30

Ikäraja: 18+

Harvinaisen hyvä on pienen rokki-ihmisen Suomen tasavallan itsenäisyyspäivänä jälleen käpertyä vällyn alle Tuntematonta sotilasta ja linnan tansseja vahtaamaan, kun käy ensin ammentamassa aimo annoksen itsenäisyyspäivän juhlamieltä Helsingin Kulttuuritalolta, jossa 5.12.2021 paukautetaan ilmoille ainutlaatuinen Sysimustasch-tapahtuma.

Illan aloittaa Kiuas-heavyrock-yhtyeestä tuttu, maanmainio solisti Ilja Jalkanen.
Sitten jatketaankin melankolian majakalla ja harmauden haastemiehellä, Viikatteella, jonka rehvakkaasti tanssivat kitarateokset saavat kunnian saatella kansan valmiuteen illan pääesiintyjän, ruotsalaisen Mustaschin miehekästä muskelirock-keskitystä varten. 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 38,50 / 44,50 / 48,50 euroa Lippupisteestä.

Permannolla seisomakatsomo.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua tapahtumapaikalla.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    38,50 € - 48,50

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunmyyjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö