Mene kohtaan Whitesnake

Whitesnake: The Farewell Tour

Whitesnake: The Farewell Tour

ma 06 kesä 2022
Helsinki

Ovet: 18.30

Whitesnake on ilmoittanut lähtevänsä Farewell World Tour -nimiselle maailmankiertueelle! Jäähyväiskonserteissa yhtye on luvannut soittaa biisejä koko uransa ajalta - mukaan lukien yhtyeen suurimpia hittejä. 

Erikoisvieraana Ruotsin oma rock-ylpeys Europe.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 95,50€ / 89,50€ / 79,50€ / 75,50€

Permannolla seisomakatsomo. Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, vain ostoja.


MY LIVE NATION -ENNAKKOMYYNTI:

My Live Nation presale ke 8.9. klo 11 - to 9.9. klo 11. Rekisteröidy ennakkomyyntiin täällä: livenation.fi/register

Ennakkomyyntiin pääset kirjautumalla Live Nation -tunnuksillasi sisään tällä sivulla. Huomioithan, että tarvitset myös lipunmyyjän sivuille tunnukset joilla kirjaudut sisään myöhemmin ostovaiheessa.


VIP-PAKETIT:

Kaikki VIP-paketit sisältävät pääsylipun, tarkemmat kuvaukset alla info-painikkeessa.

VIP Tour Package GA
Palvelumaksuineen alkaen 230 euroa Ticketmasterista

VIP Tour Package Seated
Palvelumaksuineen alkaen 245 euroa Ticketmasterista


Virallinen FB-tapahtuma

Moninkertaista platinaa myynyt, rocklegenda Whitesnake on ilmoittanut lähtevänsä ensi vuonna Farewell World Tour -nimiselle maailmankiertueelle. Jäähyväiskonserteissa yhtye on luvannut soittaa biisejä koko uransa ajalta - mukaan lukien yhtyeen suurimpia hittejä. 
David Coverdalen Englannissa vuonna 1978 perustama Whitesnake on julkaissut urallaan kaiken kaikkiaan 13 studioalbumia, kuten “Trouble”, “Lovehunter”, “Ready and Willing”, “Come an’ Get It”, “Slide It In” ja “Whitesnake”.  Näistä useat ovat myyneet moninkertaista platinaa ja levyiltä lohkaistut singlet ovat juhlineet Top 10-listoilla ympäri maailmaa. Parhaiten ainutlaatuisen uran rockin parissa tehnyt yhtye muistetaan kappaleistaan “Here I Go Again” ja “Is This Love” ja “Still Of The Night”.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    75,50 € - 95,50
  • Platinum*
    Vain pääsylippu, dynaaminen hinnoittelu. Ei sisällä VIP-tilaisuutta tai extrapalveluja.

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Jäähallin esteettömään invakatsomoon voi tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender