Mene kohtaan Gojira

GOJIRAN KONSERTTI SIIRTYY HEINÄKUULLE 2022

Alueellisten rajoitusten ja Euroopan kiertueen siirtymisen vuoksi metalliyhtye Gojiran konserttia ei voitu järjestää suunnitellusti tammikuussa. Korvaava konserttipäivä on nyt saatu vahvistettua tiistaille 19. heinäkuuta 2022 Helsingin Jäähallin Black Boxiin. Jo ostetut liput (myös Kulttuuritalolle) käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi esityspäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 15.4.2022 mennessä.

Lippupisteen palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KEIKKAPÄIVÄ:
Gojira (FRA)
Ti 19.7.2022 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18

Gojira

Gojira

ti 19 heinä 2022
Helsinki

Ovet: 18.00

 

Gojirasta on kehkeytynyt yksi seuratuimmista metallibändeistä. Yhtyeen musiikissa kuullaan vaikutteita muun muassa death metallista, thrash metallista, groove metallista ja progressiivisesta metallista. Gojira julkaisi seitsemännen albuminsa ”Fortitude” huhtikuussa 2021. Kriitikoiden kehuma albumi sai menestystä niin Billboardin listoilla kuin Euroopassakin. 
Illan lämppärinä nähdään Tuskassakin nähty uusiseelantilainen thrash metal-trio Alien Weaponry. Revolver Magazine on kehunut Alien Weaponrya “yhdeksi maailman mielenkiintoisimmista nuorista metal-yhtyeistä tällä hetkellä”. Kulttuuritalolla ensimmäisenä lavalle nousee brittibändi Employed to Serve. 

 

Gojirasta on kehkeytynyt yksi seuratuimmista metallibändeistä. Yhtyeen musiikissa kuullaan vaikutteita muun muassa death metallista, thrash metallista, groove metallista ja progressiivisesta metallista. Gojira julkaisi seitsemännen albuminsa ”Fortitude” huhtikuussa 2021. Kriitikoiden kehuma albumi sai menestystä niin Billboardin listoilla kuin Euroopassakin. 

Illan lämppärinä nähdään Tuskassakin nähty uusiseelantilainen thrash metal-trio Alien Weaponry. Revolver Magazine on kehunut Alien Weaponrya “yhdeksi maailman mielenkiintoisimmista nuorista metal-yhtyeistä tällä hetkellä”. Ensimmäisenä lavalle nousee brittibändi Employed to Serve. 

Kulttuuritalolle jo ostetut liput käyvät sellaisenaan Black Boxin seisomakatsomoon, lippuja ei tarvitse vaihtaa.

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 54 euroa Ticketmasterista.

Kaikki liput ovat seisovia. Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.


Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste, Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen ja Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö

Esteettömyys

Pyörätuoliasiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä järjestäjään ennen konserttia sähköpostitse (info@livenation.fi), jotta heille voidaan informoida saapumisohjeet ennakkoon.