Mene kohtaan Insomnium

INSOMNIUMIN KIERTUE SIIRTYY ALKUVUOTEEN 2022

Melodisen death metal -jättiläisen, Insomniumin, syksylle 2021 suunniteltu kiertue siirtyy alkuvuoteen 2022. Kiertueen lämppärinä nähdään edelleen Finntroll. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan, tarkistathan oman korvaavan päivämääräsi alta.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 6.11.2021 mennessä.

Lippupisteen palautuslomake

Yhtyeet ja Live Nation pahoittelevat konserttien siirtymistä.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:

Insomnium (FI)
+ Support: Finntroll (FI)

Fri 28.1.2022 Kulttuuritalo, Helsinki

 

Insomnium + Finntroll

Insomnium + Finntroll

pe 28 tammi 2022
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Kansainvälisesti menestynyt melodisen death metallin jättiläinen, Insomnium, lähtee syys-lokakuussa Suomen- ja Viron-kiertueelle.

Yhtye julkaisi uusimman singlensä, ”The Reticentin”, 21. toukokuuta. Yhtyeen viimeisin albumi, lokakuussa 2019 ilmestynyt ”Heart Like a Grave” singahti Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja Saksassakin Top 10 -listalle. Yhtyeen Suomessa ja Virossa lämmittelee maailman paras peikkometalliyhtye, aivan liian harvoin kotimaassa keikkaileva Finntroll. Folkmetallin taitureiden viime syksynä julkaistu, seitsemäs studioalbumi ”Vredesvävd” pääsee vihdoin liveyleisön kuultavaksi. 

 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Myynnissä*
    Alkaen 30,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster, Lippu.fi ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


Promoottorit: Niksu Väistö ja Jukka Varmo