Mene kohtaan Nightwish

NIGHTWISHIN KAISANIEMEN KONSERTTI ON PERUTTU
- Uusi konsertti joulukuussa Jäähallissa

Nightwishin konsertti Kaisaniemen puistossa 14. elokuuta on peruttu. Tapahtumaa koskevien rajoitusten ja vallitsevan tilanteen vuoksi konserttia ei valitettavasti voida toteuttaa suunnitellusti. Helsinkiin on löydetty kuitenkin uusi päivämäärä ja -paikka Helsingin Jäähallista 30. joulukuuta 2021. Lipunmyynti Jäähallin keikalle alkaa ti 24.8. klo 10. 

Liput:

Permanto K-18

Istumakatsomo sallittu

Ticketmaster tulee toimittamaan Kaisaniemen lipunostaneille automaattisesti uudet liput syksyn aikana, eikä asiakkaiden siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä saadakseen uudet liput joulukuun 2021 keikalle. Kaisaniemeen ostetut liput eivät käy uudelle keikalle sellaisenaan.

Kaisaniemen VIP-paketteja ei valitettavasti voida järjestää sellaisenaan Jäähallissa ja pakettien tilaajille lähetetään lisätietoa toimintaohjeista sähköpostitse.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa 6.10.2021 mennessä:

Ticketmasterin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

NIGHTWISHIN KAISANIEMEN KONSERTTI ON PERUTTU
- Uusi konsertti joulukuussa Jäähallissa
Nightwishin konsertti Kaisaniemen puistossa 14. elokuuta on peruttu. Tapahtumaa koskevien rajoitusten ja vallitsevan tilanteen vuoksi konserttia ei valitettavasti voida toteuttaa suunnitellusti. Helsinkiin on löydetty kuitenkin uusi päivämäärä ja -paikka Helsingin Jäähallista 30. joulukuuta 2021. Liput joulukuun konserttiin tulevat myyntiin myöhemmin.
Ticketmaster tulee toimittamaan Kaisaniemen lipunostaneille automaattisesti uudet liput syksyn aikana, eikä asiakkaiden siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä saadakseen uudet liput joulukuun 2021 keikalle. Kaisaniemeen ostetut liput eivät käy uudelle keikalle. Kaisaniemen VIP-paketteja ei voida järjestää sellaisenaan Jäähallissa ja pakettien tilaajille lähetetään lisätietoa toimintaohjeista sähköpostitse.
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa 6.10.2021 mennessä:
Ticketmasterin palautuslomake
Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Nightwish

Nightwish

to 30 joulu 2021
Helsinki

Ovet: 18.30

Nightwishin konsertti järjestetään Helsingin Jäähallissa joulukuussa 2021

Lipunmyynti Jäähallin keikalle alkaa tiistaina 24.8. klo 10.

Liput: 

Permanto: K-18

Istumakatsomo: sallittu

Liput palvelumaksuineen 64 € / 74 € / 84€

Early Entry palvelumaksuineen alk. 134 €


Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 84,00 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö