Mene kohtaan Vielki Hengis

Vielki Hengis 2021

Vielki Hengis 2021

la 27 marras 2021
Helsinki

Ovet: 19.00

Genre- ja platinarajoja musiikillaan rikkoneet Mouhous, costee, TIPPA, F sekä kovaa vauhtia läpimurtoaan tekevä Heviteemu esiintyvät Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 27. marraskuuta. Esiintyjien omasta ideasta syntynyt ilta kulkee nimellä Vielki Hengis.

Vielki Hengis tuo lavalle anteeksipyytelemättömiä nimiä, jotka eivät pelkää ottaa vaikutteita eri genreistä ja luoda niistä sen myötä jotain omaa. Illan esiintyjiä yhdistää myös se, että he ovat tehneet jo entuudestaan runsaasti yhteistyötä keskenään niin biisien kuin kokonaisten levyjenkin myötä. On myös odotettavissa, ettei artistikattaus jää vielä tähän.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 36 euroa Ticketmasterista.
Ostorajoitus 8kpl / asiakas. Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, ainoastaan ostoja.


My Live Nation -ennakkomyynti käynnissä ma 12.4. klo 14 - ke 14.4. klo 14.
Pääset ennakkomyyntiin kirjautumalla Live Nation -tunnuksillasi sisään. Mikäli et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä täällä

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.


Facebook-tapahtuma

Genre- ja platinarajoja musiikillaan rikkoneet Mouhous, costee, TIPPA sekä kovaa vauhtia läpimurtoaan tekevä Heviteemu esiintyvät Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 27. marraskuuta. Esiintyjien omasta ideasta syntynyt ilta kulkee nimellä Vielki Hengis. Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy torstaina 15. huhtikuuta klo 10 Ticketmasterissa.
Vielki Hengis tuo lavalle anteeksipyytelemättömiä nimiä, jotka eivät pelkää ottaa vaikutteita eri genreistä ja luoda niistä sen myötä jotain omaa. Illan esiintyjiä yhdistää myös se, että he ovat tehneet jo entuudestaan runsaasti yhteistyötä keskenään niin biisien kuin kokonaisten levyjenkin myötä. On myös odotettavissa, ettei artistikattaus jää vielä tä

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 36,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö ja Mikko Varjamo

Esteettömyys

Pyörätuoliasiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä järjestäjään ennen konserttia sähköpostitse (info@livenation.fi), jotta heille voidaan informoida saapumisohjeet ennakkoon.