Mene kohtaan Accept

 

ACCEPTIN SUOMEN KONSERTIT SIIRTYVÄT HELMIKUULLE 2023
Acceptin Euroopan kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Helsingin Kulttuuritalon ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen helmikuulle 2022 suunnitellut konsertit siirtyvät myöhempään ajankohtaan.
Suomen konserteille on nyt löydetty korvaavat päivämäärät helmikuulta 2023. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 1.2.2022 mennessä tämän lomakkeen kautta: https://web.lippu.fi/palautus/
tai voit lähettää tilausnumeron, tilinumeron ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Accept lippupalautus”.
Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konserttien siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
UUDET KONSERTTIPÄIVÄT:
Accept (GER) – Too Mean To Die Tour
La 4.2.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
Su 5.2.2023 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

 

ACCEPTIN SUOMEN KONSERTIT SIIRTYVÄT HELMIKUULLE 2023

Acceptin Euroopan kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Helsingin Kulttuuritalon ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen helmikuulle 2022 suunnitellut konsertit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Suomen konserteille on nyt löydetty korvaavat päivämäärät helmikuulta 2023. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste tai Tiketti) 1.2.2022 mennessä:

Lippupisteen palautuslomake

Tiketin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konserttien siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄ:

Accept (GER) – Too Mean To Die Tour
Su 5.2.2023 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

Accept: Too Mean To Die Tour

Accept: Too Mean To Die Tour

su 05 helmi 2023
Tampere

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Jo vuosikymmenien ajan puhdasta metallia, upeita melodioita ja unohtumattomia livehetkiä tarjoillut Accept saapuu Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle.

Keikan lämmittelyesiintyjä julkaistaan myöhemmin.

LIPUT: 
Palvelumaksuineen alkaen 44,50€ Lippupisteestä ja Tiketistä.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste, Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen ja Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö