Mene kohtaan Accept

ACCEPTIN SUOMEN KONSERTIT SIIRTYVÄT

Acceptin Euroopan kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä 5. helmikuuta Helsingin Kulttuuritalolle ja 6. helmikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle suunnitellut konsertit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Korvaavia konserttipäiviä selvitetään ja tiedotamme tästä sitten lipunostaneita. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.

 

SIIRTYVÄT KONSERTIT:

Accept (GER) – Too Mean To Die Tour
La 5.2.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Su 6.2.2022 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

Accept: Too Mean To Die Tour

Accept: Too Mean To Die Tour

su 06 helmi 2022
Tampere

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Jo vuosikymmenien ajan puhdasta metallia, upeita melodioita ja unohtumattomia livehetkiä tarjoillut Accept saapuu Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle.

Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye esiintyy lauantaina 5. helmikuuta Helsingin Kulttuuritalolla ja heti seuraavana iltana 6. helmikuuta Tampereella. Lipunmyynti keikoille alkaa torstaina 8.4. klo 10 Lippupisteessä ja Tiketissä. Keikan lämmittelijänä nähdään yhdysvaltalainen speed- / thrash metal -yhtye Flotsam & Jetsam.

LIPUT: 
Palvelumaksuineen alkaen 44,50€ Lippupisteestä ja Tiketistä.

My Live Nation -ennakkomyynti ti 6.4. klo 11 - ke 7.4. klo 15. Lippuja saatavilla rajoitetusti.
Pääset ennakkomyyntiin kirjautumalla Live Nation -tunnuksillasi sisään. Jos et ole vielä jäsen, voit rekisteröityä täällä

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali K-18 (Lippupiste)*
    Tapahtuma siirtyy
  • Normaali K-18 (Tiketti)*
    Tapahtuma siirtyy

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste, Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen ja Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö