Mene kohtaan Accept

ACCEPTIN SUOMEN KONSERTIT SIIRTYVÄT HELMIKUULLE 2023

Acceptin Euroopan kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Helsingin Kulttuuritalon ja Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen helmikuulle 2022 suunnitellut konsertit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Suomen konserteille on nyt löydetty korvaavat päivämäärät helmikuulta 2023. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 1.2.2022 mennessä:

Lippupisteen palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konserttien siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄMÄÄRÄ:

Accept (GER) – Too Mean To Die Tour
La 4.2.2023 Kulttuuritalo, Helsinki

Accept: Too Mean To Die Tour

Accept: Too Mean To Die Tour

la 04 helmi 2023
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

 

Jo vuosikymmenien ajan puhdasta metallia, upeita melodioita ja unohtumattomia livehetkiä tarjoillut Accept saapuu Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle.
Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye esiintyy lauantaina 5. helmikuuta Helsingin Kulttuuritalolla ja heti seuraavana iltana 6. helmikuuta Tampereella. Lipunmyynti keikoille alkaa torstaina 8.4. klo 10 Lippupisteessä ja Tiketissä. Keikan lämmittelijänä nähdään yhdysvaltalainen speed-/trashmetalyhtye Flotsam & Jetsam.

 

Jo vuosikymmenien ajan puhdasta metallia, upeita melodioita ja unohtumattomia livehetkiä tarjoillut Accept saapuu Helsingin Kulttuuritalolle.

Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye esiintyy Kultsalla lauantaina 5. helmikuuta ja heti seuraavana iltana 6. helmikuuta Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella.

Lämmittelyesiintyjä julkaistaan myöhemmin.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 36 / 40 / 44,50€ Lippupisteestä
Permannolla seisomakatsomo. Ostorajoitus 8kpl / asiakas.


Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.


Facebook-tapahtuma

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö