Mene kohtaan RUSS

RUSS: Shake The Globe Tour

RUSS: Shake The Globe Tour

ke 07 syys 2022
Helsinki

Ovet: 20.00

Atlantassa varttunut, rap-piireissä todellisena tee-se-itse -tekijänä tunnettu Russ saapuu Suomeen! Tinkimättömän yhdysvaltalaisartistin biisit ovat keränneet yli 10 miljardia striimausta eri suoratoistopalveluissa ja musavideot puolestaan reippaat 2,5 miljardia näyttökertaa.

Russ risteilee biiseillään taitavan räppäämisen ja soinnukkaan laulamisen välillä. Hän opetteli jo nuorena soittamaan useita eri instrumentteja, minkä seurauksena ei lienekään yllätys, että multitalentti artisti on tuottanut omat kappaleensa jo teini-ikäisestä lähtien.

"Losin Controlin" ja "What They Want"in lisäksi Russin isoimpiin kaupallisiin hitteihin lukeutuu tuoreimmalta "Shake the Snow Globe" -studioalbumiltakin löytyvä kappale "Best on Earth". Single sai nostetta yllättävästä suunnasta, kun supertähti Rihanna jakoi raidan seuraajille lempparibiisinään.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 29,50€ Lippupisteestä.

My Live Nation -ennakkomyynti käynnissä to 25.3. klo 16 - pe 26.3. klo 16. Rekisteröidy ennakkomyyntiin: https://www.livenation.fi/register


Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.


Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 29,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof