Mene kohtaan Vesterinen Yhtyeineen

VESTERINEN YHTYEINEEN -KEIKKA SIIRTYY KESÄKUULLE 2021
"Meissä asuu elämä" -albumin juuri julkaisseen Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon keikka Jyväskylän Paviljongissa 21.5. siirtyy kesäkuulle. Korvaava päivämäärä on perjantaina 11. kesäkuuta 2021 Jyväskylän Paviljongin Wilhelm-salissa. Aiemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan. 
Jos uusi päivämäärä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Lippu.fi:hin. 
Esiintyjä ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

VESTERINEN YHTYEINEEN -KEIKKA SIIRTYY KESÄKUULLE 2021

"Meissä asuu elämä" -albumin juuri julkaisseen Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon keikka Helsingin Jäähallissa 12.5. siirtyy kesäkuulle. Korvaava päivämäärä on torstai 24. kesäkuuta 2021 Helsingin Allas Sea Poolissa. Aiemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan.

Jos uusi päivämäärä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä ostopaikkaan.

Esiintyjä ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen

to 24 kesä 2021
Helsinki

Allas Sea Pool | Helsinki

Ovet: 18.30

Vesterinen Yhtyeineen kiertueelle alkukesästä!
Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisi keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä kiertueelle.

Vesterinen Yhtyeineen kiertueelle alkukesästä!

Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisi keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä kiertueelle.

Ikärajat: K18

Ovet klo 18.30

Keikat toteutetaan rajoitetuilla kapasiteeteilla turvavälein.

Tapahtuman turvallisuus: 

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
 
Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi ja yhtyeen virallisista Facebook-tapahtumista. 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 54,90 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.