Mene kohtaan Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen

Vesterinen Yhtyeineen

la 20 maalis 2021
Seinäjoki

Seinäjoki Areena | Seinäjoki

Ovet: 18.00

Vesterinen Yhtyeineen areenakiertueelle maaliskuussa!

 

Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä seitsemännen studioalbuminsa Meissä asuu elämä ja suuntaa levyn myötä uransa suurimmalle areenakiertueelle. Kymmenhenkinen kokoonpano nähdään Seinäjoki Areenalla la 20. maaliskuuta. Lipunmyynti areenakeikoille käynnistyy perjantaina 4.12. klo 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä. Lipun hinta alkaen 49,90 € palvelumaksuineen. 

Ikärajat: Kaikki keikat sallittuja, osassa katsomolohkoista K-18 anniskelukatsomoita.
Ovet avataan jokaisella keikalla klo 18.00

Keikat toteutetaan rajoitetuilla kapasiteeteilla turvavälein. Katsomot on jaettu lohkoihin, joissa on numeroimattomat istumapaikat.

Tapahtuman turvallisuus: 

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa, että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.
 
Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi ja yhtyeen virallisista Facebook-tapahtumista. 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 49,90 €

Tapahtuman artistit