Mene kohtaan Katherine Ryan

KATHERINE RYANIN ”MISSUS”-SHOW SIIRTYY VUODELLE 2022

Kanadalaiskoomikko Katherine Ryanin syyskuulle 2021 suunniteltu esiintyminen Helsingissä on siirretty vuodella eteenpäin. Korvaava päivämäärä Helsingin Kulttuuritalolla on perjantaina 9. syyskuuta 2022. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 30.10.2021 mennessä:


Ticketmasterin palautuslomake

Katherine Ryan ja Live Nation pahoittelevat tapahtuman siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Katherine Ryan - Missus

Katherine Ryan - Missus

pe 09 syys 2022
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Komedienne Katherine Ryan saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! Useista TV-ohjelmista tuttu sekä Netflix-hittisarja ’The Duchess’in luoja ja tähti – yhdessä Netflixin maailmanlaajuisten stand up -spesiaalien ’In Trouble’ ja ’Glitter Room’ kanssa – koomikko Katherine Ryan tekee erittäin tervetulleen paluun näyttämölle uuden live-esityksensä ’Missus’ kanssa.

Show on englanninkielinen.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 29 / 35 / 40 / 45 euroa Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 kpl / asiakas. Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, ainoastaan ostoja.

My Live Nation -presale käynnissä to 15.10. klo 10 - pe 16.10. klo 10. Rekisteröidy ennakkomyyntiin osoitteessa www.livenation.fi/register


Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    29,00 € - 45,00
  • Platinum K-18*

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö