Mene kohtaan Mustasch

Mustasch

Mustasch

la 05 joulu 2020
Jyväskylä

Ovet: TBD

Ikäraja: 18+

 

MUSTASCH SAAPUU SUOMEEN MINIKIERTUEELLE JOULUKUUSSA 2020.
Suomalaisten rakastama pohjoismaisen raskaan rockin eturivistöön jo vuosikymmenen lukeutuneen ruotsalaisyhtye Mustaschin saavutuslista on vaikuttava. Bändi on julkaissut kymmenen albumia, joista "Double Nature" on noussut isoksi hitiksi, bändi on myynyt loppuun kiertueita Skandinaviassa ja kiertänyt Motörheadin ja Volbeatin kanssa Euroopassa, saanut neljä Grammis-ehdokkuutta sekä Grammis-palkinnot "Latest Version Of The Truth" sekä "Mustasch"-albumeista. Yhtyeen tuorein albumi "Killing it for life" julkaistiin marraskuussa 2019

Talven rokein sisäfestivaali - John Smith Rock Frozen 2020!  Lisätiedot festarin virallisilta nettisivuilta: johnsmith.fi/frozen/

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 99€ Lippupisteestä.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Paviljonki ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland
Promoottori: Niksu Väistö