Mene kohtaan Hurts

HURTSIN HELSINGIN KONSERTTI PERUUNTUU

Brittiduo Hurts on perunut tulevan FAITH -maailmankiertueensa ja sen seurauksena myös lokakuulle 2021 siirretty konsertti Helsingin Jäähallin Black Boxissa peruuntuu. Asiakkaita pyydetään nyt palauttamaan liput niiden ostopaikkaan.

Lipun palautusohjeet:

- Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
- Lippujen palautuksessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
- Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle
- Lippujen palautus tulee tehdä 12.7.2021 mennessä

Ticketmasterin palautuslomake


Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Brittiduo Hurtsin maaliskuulle suunniteltu konsertti Helsingin Jäähallin Black Boxissa siirtyy syksylle 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa Ticketmasteriin 25.1.2021 mennessä.
Lippujen palautusohjeet:
Lippujen palautus mikäli uusi konserttipäivä ei sovi:
- Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
- Lippujen palautuksessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
- Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle
- Lippujen palautus tulee tehdä 22.12.2020 mennessä.
 
Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/31IGf7m
 
Yhtye ja Live Nation pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haitta

Hurts: Faith Tour 2021

Hurts: Faith Tour 2021

su 10 loka 2021
Helsinki

Ovet: 19.00

Uutta musiikkia syyskuussa julkaiseva Hurts saapuu keikalle Suomeen! Theo Hutchcraftin ja Adam Andersonin muodostama Hurts aloitteli menestyksekästä uraansa "Happiness", ”Exile” ja vuoden 2015 ”Surrender” albumeilla. Yhtye nähtiin viimeeksi festariesiintymisten lisäksi omalla keikallaan Suomessa vuonna 2017 ”Desire” albumin siivittämänä.

Yhtye julkaisee 4. syyskuuta viidennen albuminsa ”Faith”, jolta on lohkaistu kolme sinkkua; ”Voices” ja ”Suffer”, sekä nyt heinäkuussa julkaistu” balladi ”Redemption”.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 53 euroa Ticketmasterista.
Kaikki liput ovat seisomapaikkoja. 


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Peruuntunut. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender
Tiedotus: Piia Lindroos

Esteettömyys

Pyörätuoliasiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä järjestäjään ennen konserttia sähköpostitse (info@livenation.fi), jotta heille voidaan informoida saapumisohjeet ennakkoon.