Mene kohtaan Hurts

Hurts: Faith Tour 2021

Hurts: Faith Tour 2021

su 21 maalis 2021
Helsinki

Ovet: 19.00

Uutta musiikkia syyskuussa julkaiseva Hurts saapuu maaliskuussa keikalle Suomeen! Theo Hutchcraftin ja Adam Andersonin muodostama Hurts aloitteli menestyksekästä uraansa "Happiness", ”Exile” ja vuoden 2015 ”Surrender” albumeilla. Yhtye nähtiin viimeeksi festariesiintymisten lisäksi omalla keikallaan Suomessa vuonna 2017 ”Desire” albumin siivittämänä.

Yhtye julkaisee 4. syyskuuta viidennen albuminsa ”Faith”, jolta on lohkaistu kolme sinkkua; ”Voices” ja ”Suffer”, sekä nyt heinäkuussa julkaistu” balladi ”Redemption”.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 53 euroa Ticketmasterista.
Kaikki liput ovat seisomapaikkoja. 

My Live Nation -ennakkomyynti 5.8. klo 10 – 6.8. klo 22. Rekisteröidy ennakkomyyntiin täällä: https://www.livenation.fi/register

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 53,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan konsertissa. Kaikilla konserttikävijöillä tulee olla oma lippu.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender
Tiedotus: Piia Lindroos

Esteettömyys

Pyörätuoliasiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä järjestäjään ennen konserttia sähköpostitse (info@livenation.fi), jotta heille voidaan informoida saapumisohjeet ennakkoon.