Mene kohtaan D-A-D

D-A-D:N HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY ELOKUULLE 2022

Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuvan D-A-D:n syyskuulle 2021 siirretty keikka Suvilahdessa siirtyy edelleen vuoteen 2022. Uusi konserttipäivämäärä on torstaina 25. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Illan lämppärinä nähdään edelleen kotimainen Melrose. Vuosien 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster tai Tiketti) 26.10.2021 mennessä


Ticketmasterin palautuslomake

Tiketin palautuslomake

Yhtyeet, Live Nation ja Suvilahti TBA pahoittelevat konsertin siirtymistä.

D-A-D:N SUVILAHDEN KEIKKA SIIRTYY TOUKOKUULLE 2021 

Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuvan D-A-D:n keikka Helsingin Suvilahdessa 4. syyskuuta 2020 siirtyy ajankohtaan 21. toukokuuta 2021. Illan lämppärinä nähdään edelleen kotimainen Melrose. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Lue lisätiedot täältä: https://bit.ly/2YB21rB

Mikäli haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin tai Tikettiin. Lippujen palautus täytyy tehdä 27.10.2020 mennessä. 

Yhtyeet, Live Nation ja Suvilahti TBA pahoittelevat konsertin siirtymis

D-A-D

D-A-D

to 25 elo 2022
Helsinki

Suvilahti | Helsinki

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+

Alun perin Disneyland After Dark -nimellä esiintynyt, vuonna 1982 perustettu hardrock –yhtye D-A-D on yksi Tanskan suurimpia rock-nimiä. ”No Fuel For The Pilgrims” –albumillaan maailmanlaajuiseen suosioon noussut ja viimeistään ”Riskin’ It All” –albumillaan nimensä rockin historiaan vakiinnuttanut D-A-D on nauttinut yleisön suosiosta jo lähes 40 vuoden ajan.  
Yksitoista studioalbumia julkaisseen ja viime vuonna Suomessa vierailleen D-A-D:n tuorein albumi ”A Prayer for the Loud” ilmestyi vuonna 2019. 
D-A-D:n keikan toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland.

 

Alun perin Disneyland After Dark -nimellä esiintynyt, vuonna 1982 perustettu hardrock –yhtye D-A-D on yksi Tanskan suurimpia rock-nimiä.

 

”No Fuel For The Pilgrims” –albumillaan maailmanlaajuiseen suosioon noussut ja viimeistään ”Riskin’ It All” -albumillaan nimensä rockin historiaan vakiinnuttanut D-A-D on nauttinut yleisön suosiosta jo 40 vuoden ajan. Yksitoista studioalbumia julkaisseen ja viime Suomessakin usein vierailleen D-A-D:n tuorein albumi ”A Prayer for the Loud” ilmestyi vuonna 2019. 


Käytännön järjestelyt ja turvallisuusohjeet julkaistaan lähempänä tapahtumaa!


LIPUT: Palvelumaksuineen alkaen 39,50 euroa Ticketmasterista ja Tiketistä.

 

Pyörätuolia käyttävät tai muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat voivat ostaa peruslipun tapahtumaan verkkokaupasta, avustaja pääsee sisään samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeen portilla tapahtumapäivänä. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita lavan edustalle.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18 (Ticketmaster)*
    Alkaen 39,50 €
  • Normaali K-18 (Tiketti)*
    Alkaen 39,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster, Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin ja Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof
Tiedotus: Piia Lindroos