Mene kohtaan Drive-By Truckers

DRIVE-BY-TRUCKERSIN KONSERTTI SIIRTYY VUOTEEN 2022

Drive-By-Truckersin konsertti Helsingin Tavastialla siirtyy vuoteen 2022. Korvaava konserttipäivä on 24. toukokuuta. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti) 19.6.2021 mennessä.

Tiketin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

DRIVE-BY-TRUCKERSIN KONSERTTI SIIRTYY VUOTEEN 2022
Drive-By-Truckersin konsertti Helsingin Tavastialla siirtyy vuoteen 2022. Korvaava konserttipäivä on 24. toukokuuta. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti) 19.6.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi:
Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haitt

Drive-By Truckers

Drive-By Truckers

ti 24 touko 2022
Helsinki

Tavastia | Helsinki

Ovet: 20.00

Ikäraja: 18+

Yksi aikamme arvostetuimmista vaihtoehtokantribändeistä, Drive-By Truckers, saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

Bändin tuorein albumi, ’The Unraveling’ julkaistiin tammikuussa 2020. Bändi on tunnettu vahvoista live-esiintymisistään, ja paljon keikkailevalla bändilla onkin uskollinen fanikunta ympäri maailmaa. Lämppärinä keikalla nähdään Jerry Joseph.

LIPUT:

Hinta palvelumaksuineen alkaen 34 euroa.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Facebook-tapahtuma

Yksi aikamme arvostetuimmista vaihtoehtokantribändeistä, Drive-By Truckers,  saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen kesäkuussa 2021. Georgiasta ja Alabamasta lähtöisin olevan bändin alkuperäisjäsenet Mike Cooley (laulu, kitara, banjo) ja Patterson Hood (päävokalisti, kitara) perustivat yhteen vuonna 1996. Tämä vahvoilla lyriikoilla ja vankalla kolmen kitaran soinnilla varustettu bändi kertoo amerikkalaisen tarinan rehellisesti ja suorasti. Laulujen aiheet vaihtelevat historiasta ja politiikasta sukujen menneisyyksiin, mutta vaikka aiheet ovatkin ajoittain synkkiä, melodiat ovat myös hyväntuulisia ja koukuttavia. Tämän hetkisessä kokoonpanossa ovat mukana Cooleyn ja Hoodin lisäksi basisti Matt Patton, kosketinsoittaja/multi-instrumentalisti Jay Gonzales, ja rumpali Brad Morgan. 
Memphisissä äänitetty, bändin tuorein albumi, ’The Unraveling’ julkaistiin tammikuussa 2020. Bändi on tunnettu vahvoista live-esiintymisistään, ja paljon keikkailevalla bändilla onkin uskollinen fanikunta ympäri maailmaa. Lämppärinä keikalla nähdään Jerry Joseph.
Liput myynnissä ke 3.6. klo 12
Lipun hinta palvelumaksuineen alkaen 34 euroa.Yksi aikamme arvostetuimmista vaihtoehtokantribändeistä, Drive-By Truckers,  saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.
Lipun hinta palvelumaksuineen alkaen 34 eur

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 34,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:

Live Nation Finland
Promoottori: Valter Filosof