Mene kohtaan Smash Into Pieces

KONSERTTI SIIRTYY

Smash Into Piecesin keikka 45 Specialissa 30.9.2020 siirtyy. Korvaavia esityspäivämääriä selvitetään parhaillaan ja lipunostaneita tiedotetaan myöhemmin uudelleen. 

Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. 
Mikäli haluat palauttaa lippusi, voit tehdä sen 31.3.2021 mennessä täällä: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Smash Into Pieces

Smash Into Pieces

Päivämäärä: TBC  
Oulu

45 Special | Oulu

Ovet: TBD

Ikäraja: 18+

 

Smash Into Pieces julkaisi helmikuun lopussa uutta albumia enteilevän tuplasinkun ”God Sent & All Eyes On You”. Yhtyeen viidettä studioalbumia odotellaan julkaistavaksi ensi syksyn aikana. Kevään aikana yhtye kiertää Eurooppaa mm. Within Temptationin ja Evanescensen kanssa.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 18,50 euroa Tiketistä.

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö