Mene kohtaan Björk

 

BJÖRKIN KONSERTTI SIIRTYY VUOTEEN 2022
 
Björkin Orchestral -kiertue siirtyy jälleen vuodella eteenpäin ja tästä johtuen myös konsertti Helsingin Hartwall Arenalla siirtyy toistamiseen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä sunnuntaille 12. kesäkuuta 2022. Tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.  
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 5.5.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/2OfNfEw
Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

BJÖRKIN KONSERTTI SIIRTYY VUOTEEN 2022

Björkin Orchestral -kiertue siirtyy jälleen vuodella eteenpäin ja tästä johtuen myös konsertti Helsingin Hartwall Arenalla siirtyy toistamiseen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä sunnuntaille 12. kesäkuuta 2022. Tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.  

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 5.5.2021 mennessä

Ticketmasterin palautuslomake

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Björk: Orchestral Tour

Björk: Orchestral Tour

su 12 kesä 2022
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

Ovet: 19.00

Jo neljä vuosikymmentä omannäköistään pop-musiikkia menestyksekkäästi tehnyt Björk aloittaa Orchestral-kiertueensa Moskovasta. Vain kuusi konserttia käsittävän kiertueen paikkakunnat on valittu tarkoin. Moskovan ja Helsingin lisäksi kiertue vierailee vain Berliinissä, Pariisissa ja Bluedot-festivaaleilla Englannin Cheshiressä. 

Oivaltavan musiikkinsa lisäksi Björk on aina panostanut myös esiintymistensä visuaalisuuteen. Edellisen ‘Cornucopia’ -kiertueensa suureellisen lavastuksen jälkeen on jälleen luvassa jotain aivan uutta. Orchestral-konsertissa Hartwall Arena muuntuu verhoiluin ja katsomorajauksin teatterinomaiseksi ja intiimiksi konserttisaliksi. Musiikissa keskittytään Björkin akustisiin jousisovituksiin kaikista hänen tähänastisista teoksistaan.

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 109,50/ 149,50/ 159,50/ 169,50 / 199,50 euroa Ticketmasterista.

Netistä vain ostoja. Ei varauksia. 
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas


Facebook-tapahtuma

 

Jo neljä vuosikymmentä omannäköistään pop-musiikkia menestyksekkäästi tehnyt Björk aloittaa Orchestral-kiertueensa Moskovasta heinäkuun 2. päivä. Vain kuusi konserttia käsittävän kiertueen paikkakunnat on valittu tarkoin. Moskovan ja Helsingin lisäksi kiertue vierailee vain Berliinissä, Pariisissa ja Bluedot-festivaaleilla Englannin Cheshiressä. 
Oivaltavan musiikkinsa lisäksi Björk on aina panostanut myös esiintymistensä visuaalisuuteen. Edellisen ‘Cornucopia’ -kiertueensa suureellisen lavastuksen jälkeen on jälleen luvassa jotain aivan uutta. Orchestral-konsertissa Hartwall Arena muuntuu verhoiluin ja katsomorajauksin teatterinomaiseksi ja intiimiksi konserttisaliksi. Musiikissa keskittytään Björkin akustisiin jousisovituksiin kaikista hänen tähänastisista teoksis

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 109,50 €
  • Platinum*
    Alkaen 299,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Hartwall Arenan esteettömään invakatsomoon voit tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiaat saapuvat aikuisen seurassa. Kaikilla asiakkailla tulee olla oma lippu, iästä riippumatta.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender