Mene kohtaan Tomas Ledin

 

TOMAS LEDININ KIERTUE SIIRTYY

Vuosikymmenien ajan suomalaisten suursuosikkina säilynyt ruotsalaisartisti Tomas Ledin siirtää En Nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueensa ensi vuoteen. Se vaikuttaa myös Tammisaaren Stallörinpuistoon 8.8.2020 suunniteltuun konserttiin. Tammisaaren korvaava konserttipäivämäärä on 7.8.2021. Pidä lippusi tallessa - jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mina vänner,

jag har väntat med det här beslutet in i det längsta, har tvättat händerna, hållit tummarna och hoppats. Men så blir det nu, inga konserter i sommar. Jag kan redan höra tystnaden.

I början av februari träffades jag och mina musiker för att planera inför den stundande turnén. Vi såg verkligen fram emot att ännu en sommar få möta er alla runt om i landet, samt i Finland och Norge. Frustrationen är uppenbar, jag kommer sakna den där sköna stämningen som uppstår när vi tillsammans låter sångerna, glädjen och kärleken lyfta i sommarnatten. Nu flyttas istället konserterna fram till nästa sommar. Anledningen känner vi alla till och bara tillsammans kan vi ta oss igenom den här prövande tiden. Skickar därför en innerlig och varm hälsning till alla inom sjukvården och till alla som finns där för sina nära och kära. Ni är våra stora hjältar.

Och naturligtvis, en hälsning till alla er som sett fram emot de nu framflyttade konserterna. 

Förhoppningsvis ses vi nästa sommar - Håll ut !

Från karantänen,

Tomas

Artisti ja Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Lipun palautusohjeet, jos uusi päivämäärä ei sovi:

- Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
- Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.

- Jos sinun täytyy palauttaa lippusi, teethän sen 5.8.2020 mennessä

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV

  

Tomas Ledin

la 07 elo 2021
Tammisaari

Ovet: 15.00

 

ohjoismaista kesää on lähes mahdotonta ajatella ilman Ledinin ikonista Sommaren är kort -kappaletta.
Melkeinpä Ruotsin kansallisomaisuudeksi muodostunut kappale ei kuitenkaan ole Tomas Ledinin ainoa jättihitti, vaan mies on yhteislaulattanut ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia myös useilla muilla rakastetuilla sävelmillään,
joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Blå, blå känslör ja En dag på stranden.

Pohjoismaista kesää on lähes mahdotonta ajatella ilman Ledinin ikonista Sommaren är kort -kappaletta. Melkeinpä Ruotsin kansallisomaisuudeksi muodostunut kappale ei kuitenkaan ole Tomas Ledinin ainoa jättihitti, vaan mies on yhteislaulattanut ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia myös useilla muilla rakastetuilla sävelmillään, joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Blå, blå känslör ja En dag på stranden.

Yhteislaulua, kansanjuhlaa ja kauniita muistoja on luvassa myös tulevassa elokuussa, kun ikisuosikki kiertää Pohjoismaita suuren En nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueensa merkeissä.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 59 € Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas. Kaikki liput ovat numeroimattomille seisomapaikoille.

 

My Live Nation presale on voimassa 24.2. klo 10 - 25.2. klo 22. Rekisteröidy ennakkomyyntiin www.livenation.fi/register.

 

VIP-PAKETIT:

Palvelumaksuineen alkaen 149 € Ticketmasterista. Pakettien tarkemmat kuvaukset löydät alta.

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,00 €

VIP-paketit

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme ja osoitteesta www.metallicafinland.fi.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell