Mene kohtaan Tomas Ledin

Tomas Ledin

la 08 elo 2020
Tammisaari

Ovet: 15.00

 

ohjoismaista kesää on lähes mahdotonta ajatella ilman Ledinin ikonista Sommaren är kort -kappaletta.
Melkeinpä Ruotsin kansallisomaisuudeksi muodostunut kappale ei kuitenkaan ole Tomas Ledinin ainoa jättihitti, vaan mies on yhteislaulattanut ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia myös useilla muilla rakastetuilla sävelmillään,
joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Blå, blå känslör ja En dag på stranden.

Pohjoismaista kesää on lähes mahdotonta ajatella ilman Ledinin ikonista Sommaren är kort -kappaletta. Melkeinpä Ruotsin kansallisomaisuudeksi muodostunut kappale ei kuitenkaan ole Tomas Ledinin ainoa jättihitti, vaan mies on yhteislaulattanut ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia myös useilla muilla rakastetuilla sävelmillään, joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Blå, blå känslör ja En dag på stranden.

Yhteislaulua, kansanjuhlaa ja kauniita muistoja on luvassa myös tulevassa elokuussa, kun ikisuosikki kiertää Pohjoismaita suuren En nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueensa merkeissä.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 59 € Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 lippua / asiakas. Kaikki liput ovat numeroimattomille seisomapaikoille.

 

My Live Nation presale on voimassa 24.2. klo 10 - 25.2. klo 22. Rekisteröidy ennakkomyyntiin www.livenation.fi/register.

 

VIP-PAKETIT:

Palvelumaksuineen alkaen 149 € Ticketmasterista. Pakettien tarkemmat kuvaukset löydät alta.

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,00 €

VIP-paketit

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme ja osoitteesta www.metallicafinland.fi.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell