COMEDY STOP HELSINKI SIIRTYY VUODELLE 2022

Helsingin Korjaamolle 9.-11. syyskuuta 2021 suunniteltu komediafestivaali Comedy Stop Helsinki siirretään ensi vuoteen. Tiedotamme lipunostaneita mahdollisimman pian uudelleen uuden ajankohdan varmistuttua. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle.

Live Nation pahoittelee tapahtuman siirtymistä.

SIIRTYVÄ TAPAHTUMA:
Comedy Stop Helsinki
9.-11.9.2021 Korjaamo, Helsinki

Comedy Stop Helsinki

Comedy Stop Helsinki

08
syys 2022
Päättyen 10
syys 2022
Helsinki

Ovet: TBD

Ikäraja: 18+

 

Uusi kansainvälinen komediafestivaali Comedy Stop Helsinki saapuu syyskuussa Helsingin Korjaamolle ja Kulttuuritalolle! Luvassa on yllätyksiä täynnä oleva viikonloppu, joka pitää sisällään huikeita esityksiä monipuolisilta koomikoilta. Comedy Stop tuo Helsinkiin lupaavimmat koomikot ympäri maailmaa näyttämään, miksi juuri heillä on potentiaalia päästä maailman huipulle. Katso koko ohjelma osoitteessa www.comedystophelsinki.fi.

Jokaiseen Comedy Stop Helsingin esitykseen on mahdollista ostaa erilliset liput. Näin yleisö voi valita itselleen ihanteellisen aikataulun sekä esiintyjät, joiden show’t he haluavat nähdä.

Perjantai 9.9.
Troy Hawke
Bobby Mair


Lauantai 10.9.
Paul Foot
Jenny Bede
Sean McLoughlin

FESTIVAALIN VIRALLISET NETTISIVUT >>

 

Maailmankuulu London Comedy Store tarjoaa yhdessä Comedy Stop Helsingin kanssa huippuhauskan avajaisillan, joka on täynnä kansainvälisen ja paikallisen komedian parhaimmistoa

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 22,50 € Ticketmasterista.

 

Facebook-tapahtuma

Instagram

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

 • Myynnissä!

  Paul Foot (normaali K-18)*
  Alkaen 26,00 €
 • Jenny Bede (normaali K-18)*
  Alkaen 23,00 €
 • Sean McLoughlin (normaali K-18)*
  Alkaen 23,00 €
 • Troy Hawke (normaali K-18)*
  Alkaen 23,00 €
 • Bobby Mair (normaali K-18)*
  Alkaen 23,00 €

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.