Videot

    Lisätietoa

    Suomen tämän hetken suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Kube julkaisi kuudennen studioalbuminsa "Gasoo ei breikkei" kesällä 2021. Levy rikkoi kultarajan jo ennen ilmestymistään ja keräsi ylistystä aina Hesaria myöten. Vahvan kokonaisuuden tunnetuin hitti on Emma-ehdokkaanakin ollut single 100, joka lähestyy jo triplaplatinaan oikeuttavia striimilukemia.

    Useita Emma-ehdokkuuksia kahminut räppäri tunnetaan myös tuottajana sekä oman Killah Records -levymerkkinsä pyörittäjänä. Pitkän linjan tinkimätön tekijä löysi oman tunnistettavan tyylinsä viimeistään vuonna 2013 ilmestyneellä levyllään ”Lentokonetila”, jonka jälkeen hän on ollut oman tyylisuuntauksensa ehdottomia suunnannäyttäjiä maassamme. Kube on vaikuttanut paitsi nuoremman polven kollegojensa materiaaliin, myös siihen miltä kotimainen rap-musiikki kuulostaa yleisesti juuri nyt.

    Kube on pysynyt läpi vuosien uskollisena juurilleen, kompromisseja tekemättä. Menestyksen ohella hän nauttiikin arvostusta niin muiden artistien, kriitikoiden kuin kuuntelijoidenkin keskuudessa. Kokenut esiintyjä pitää yleisökuntaa otteessaan tapahtumasta riippumatta: Blockfestin kaltaisten loppuunmyytyjen kesäfestareiden isoilta lavoilta aina pienempiin klubeihin ympäri Suomea.

    Räppärin edellinen pitkäsoitto, "Hakunila Killah", pysyi Suomen virallisella albumilistalla yli vuoden putkeen. Kuben asema kotimaisella musiikkikentällä on ollut jo pitkään sinetöitynä huipulle.

    Lisää Live Nation -tapahtumia