Mene kohtaan Fat Nick

 

FAT NICK HELSINKIIN SYYSKUUSSA

Rap-artisti Fat Nickin huhtikuun siirtyneelle keikalle on nyt saatu korvaava päivämäärä: artisti esiintyy Helsingin Ääniwallissa 3. syyskuuta 2020. Huhtikuun keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle. 

FAT NICKIN HELSINGIN KONSERTTI SIIRTYY
Fat Nickin suunniteltu konsertti 4. huhtikuuta Helsingin Ääniwallissa siirtyy. Korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja tiedotamme tästä sitten lipunostaneita. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.
Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumist

Fat Nick

to 03 syys 2020
Helsinki

Ovet: TBD

Ikäraja: 18+

 

Floridan vahvasta rap-skenestä ponnistava Fat Nick kuuluu Buffet Boys -kollektiiviin yhdessä lapsuudenystävänsä Pouyan kanssa. Kaksikko loi alkuvaiheessa nimeä itselleen todellisella tee-se-itse -mentaliteetilla, järjestämällä itselleen kiertueita, julkaisemalla musiikkia ja tekemällä The Nick and Pouya Show -sarjaa YouTubeen.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 21,50 euroa Tiketistä.

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 21,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof