Mene kohtaan Tony Iommi

 

TONY IOMMIN ‘IN CONVERSATION WITH TONY IOMMI’ -PUHEKEIKKA PERUUNTUU

In Conversation with Tony Iommi -puhekeikka Helsingin Finlandia-talolla sunnuntaina 17. toukokuuta 2020 peruuntuu. Lipunostajia pyydetään palauttamaan lippunsa Ticketmasteriin.

Lipun palautusohjeet:

- Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
- Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
- Lippujen palautus tulee tehdä 31.5.2020 mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat tapahtuman peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

In conversation with Tony Iommi – The life and times of the “Iron Man”

Ovet: 19.00

Tony Iommin nimi on synonyymi raskaalle rockille. Hänen legendaariselle yhtyeelleen Black Sabbathille kirjoittamansa innovatiiviset, synkän matalavireiset kitarariffit ovat toimineet satojen yhtyeiden ja miljoonien fanien tienviittana raskaaseen musiikkiin ja pohjustaneet tien kaikelle, mitä heavy metaliksi kutsutaan. Black Sabbath on myynyt mittavan, 2017 päättyneen uransa aikana yli 70 miljoonaa levyä.

In conversation with Tony Iommi – The life and times of the ”Iron Man” -tilaisuus on jaettu kahteen osan, joissa Iommin elämäkerran kirjoittanut TJ Lammersin luo Tonyn kanssa humoristisen ja kiehtovan katsauksen tämän elämän  myötä- ja vastoinkäymisiin. Keskustelun lomassa nähtävät ainutlaatuiset kuvat valottavat niin Black Sabbathin ympärillä pyörinyttä hullunmyllyä kuin Iommin henkilökohtaistakin elämää.

Nuoruuden työtapaturman ja menestysalbumi 13:n väliin on mahtunut elämän mittainen matka rockmusiikin parissa kiertueineen, levytyksineen, värikkäine bändikavereineen ja supertähtituttavuuksineen. Uskomattoman elämän rockmusiikin parissa viettänyt Black Sabbathin Tony Iommi nähdään Helsingin Finlandia-talolla 17. toukokuuta 2020. Ainutlaatuinen tilaisuutesi kuulla tästä kaikesta Iron Manilta itseltään on nyt.

Show on englanninkielinen.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 65 / 69 / 79 euroa Ticketmasterista.

 

Ostorajoitus 8kpl / asiakas. Verkkokaupasta vain ostoja.

 

Facebook-tapahtuma

 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Peruuntunut. Katso muut päivämäärät.
  • Platinum*
    Peruuntunut. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa. Jokaisella konserttikävijällä tulee olla oma lippu iästä huolimatta.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender