Mene kohtaan Ane Brun

ANE BRUNIN KONSERTTI SIIRTYY ENSI VUOTEEN
 
Ane Brunin Helsingin Savoy-teatteriin suunniteltu konsertti 1.10.2020 siirtyy ensi vuoteen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä tiistaille 27. huhtikuuta 2021. Vuoden 2020 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin. Lippujen palautus täytyy tehdä 31.10.2020 mennessä.

Ticketmasterin palautuslomake: https://bit.ly/31IGf7m

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Ane Brun

Ane Brun

ti 27 huhti 2021
Helsinki

Savoy-teatteri | Helsinki

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+

 

Norjalaisyntyinen, sittemmin Tukholmaan asettunut Ane Brun kävi edellisen kerran Suomessa Directions-kiertueen tiimoilta vuonna 2015, jolloin enkelimäisestä äänestään tuttu artisti esiintyi loppuunmyydylle yleisölle The Circuksessa. Harvoin itseään toistavan Brunin tulevalla kiertueella tullaan näkemään uusi keikkakokoonpano.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 34 / 39 / 42 / 46 euroa Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 kpl / asiakas

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    34,00 € - 46,00
  • Platinum*

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö