Mene kohtaan Apocalyptica

APOCALYPTICAN KONSERTTI SIIRTYY

Sellometalliyhtye Apocalyptican konserttia Helsingin Jäähallissa ei voida järjestää suunnitellusti helmikuussa ja se siirtyy loppuvuoteen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä sunnuntailta 20. marraskuuta 2022. Jo ostetut liput vuosille 2020-2022 käyvät sellaisinaan uudelle keikkapäivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa Ticketmasteriin 26.3.2022 mennessä.

Ticketmasterin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation pahoittelevat tapahtuman siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Apocalyptica (FI) – CELL-0 Tour
+ support: Leprous (NO)
Su 20.11.2022 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

Apocalyptica

Apocalyptica

su 20 marras 2022
Helsinki

Ovet: 18.00

Lähes poikkeuksetta loppuunmyydyille katsomoille esiintyvä Apocalyptica on valmistellut uransa suurimman kotimaankonsertin CELL-0-albumikiertueensa huipennukseksi. Jäähallin lavalla tullaan näkemään sellometallin sanansaattajien lisäksi merkityksellisiä, myöhemmin julkistettavia vierailijoita yhtyeen uran varrelta.

Konsertin erikoisvieraaksi hollantilaisen Epican jäädessä pois on vahvistunut norjalainen progressiivista metallia soittava Leprous.

“Cell-0-maailmankiertueen tuominen kotikaupunkiimme Helsinkiin on meille erityinen ilo, minkä vuoksi haluamme tehdä Jäähalliin upean show’n huippuvieraineen ja ekstraelementteineen”, Eicca Toppinen kuvailee.

Konsertin muita vierailijoita julkistetaan ennen tapahtumaa.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 65 / 54 / 49 / 42 euroa Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    42,00 € - 65,00
  • Platinum*
    Alkaen 249,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Jäähallin esteettömään invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunmyyjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö
Tiedotus: Johanna Immonen