Mene kohtaan Apocalyptica

 

APOCALYPTICAN CELL-0-KIERTUE SIIRTYY ENSI VUOTEEN
Apocalyptican CELL-0-kiertue siirtyy ensi vuoteen ja sitä myötä Helsingin Jäähalliin 21. marraskuuta 2020 suunnitellulle konsertille on löydetty korvaava päivämäärä. Sellometalliyhtye konsertoi Helsingin Jäähallissa torstaina 1. huhtikuuta 2021. Tämän vuoden konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.
Jos uusi päivämäärä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin. Lippujen palautus täytyy tehdä 30.8.2020 mennessä.
Yhtye ja Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymistä.

APOCALYPTICAN CELL-0-KIERTUE SIIRTYY VUOTEEN 2022

Sellometalliyhtye Apocalyptican huhtikuulle siirretty konsertti Helsingin Jäähallissa siirtyy toistamiseen, nyt alkuvuoteen 2022. Jo ostetut liput vuodelle 2020 ja 2021 käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa Ticketmasteriin 14.2.2021 mennessä. Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/31IGf7m

Yhtye ja Live Nation pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Apocalyptica

Apocalyptica

pe 25 helmi 2022
Helsinki

Ovet: 18.00

Lähes poikkeuksetta loppuunmyydyille katsomoille esiintyvä Apocalyptica on valmistellut uransa suurimman kotimaankonsertin CELL-0-albumikiertueensa huipennukseksi. Jäähallin lavalla tullaan näkemään sellometallin sanansaattajien lisäksi merkityksellisiä, myöhemmin julkistettavia vierailijoita yhtyeen uran varrelta.

 

“Cell-0-maailmankiertueen tuominen kotikaupunkiimme Helsinkiin on meille erityinen ilo, minkä vuoksi haluamme tehdä Jäähalliin upean show’n huippuvieraineen ja ekstraelementteineen”, Eicca Toppinen kuvailee.


Konsertin erikoisvieraaksi on nyt vahvistunut sinfonisen metallin lähettiläs Epica. Sinfonisesta metallista ammentavien mestareiden yhteiskiertue Epic Apocalypse Tour kiertää jo syksyllä Euroopassa saapumatta kuitenkaan Suomeen. Nyt nämä sinfonisen metallin jättiläiset päästään näkemään samalla lavalla myös Helsingin Jäähallissa. Konsertin muita vierailijoita julkistetaan ennen tapahtumaa.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 65 / 54 / 49 / 42 euroa Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    42,00 € - 65,00
  • Platinum*
    Alkaen 249,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Jäähallin esteettömään invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunmyyjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö
Tiedotus: Johanna Immonen