Mene kohtaan Apocalyptica

Apocalyptica

la 21 marras 2020
Helsinki

Ovet: 19.00

Lähes poikkeuksetta loppuunmyydyille katsomoille esiintyvä Apocalyptica on valmistellut uransa suurimman kotimaankonsertin CELL-0-albumikiertueensa huipennukseksi. Jäähallin lavalla tullaan näkemään sellometallin sanansaattajien lisäksi merkityksellisiä, myöhemmin julkistettavia vierailijoita yhtyeen uran varrelta.

 

“Cell-0-maailmankiertueen tuominen kotikaupunkiimme Helsinkiin on meille erityinen ilo, minkä vuoksi haluamme tehdä Jäähalliin upean show’n huippuvieraineen ja ekstraelementteineen”, Eicca Toppinen kuvailee.


Konsertin erikoisvieraaksi on nyt vahvistunut sinfonisen metallin lähettiläs Epica. Sinfonisesta metallista ammentavien mestareiden yhteiskiertue Epic Apocalypse Tour kiertää jo syksyllä Euroopassa saapumatta kuitenkaan Suomeen. Nyt nämä sinfonisen metallin jättiläiset päästään näkemään samalla lavalla myös Helsingin Jäähallissa. Konsertin muita vierailijoita julkistetaan kevään aikana.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 65 / 54 / 49 / 42 euroa Ticketmasterista.

Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    42,00 € - 65,00
  • Platinum*
    Alkaen 249,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Jäähallin esteettömään invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö
Tiedotus: Johanna Immonen