Mene kohtaan Natalia Kallio

Natalia Kallio: She Needs Bigger Boots

pe 14 helmi 2020
Helsinki

Ovet: 18.00

She Needs Bigger Boots on kesyttämätön, kiihkeä ja feministinen runokokoelma rakkaudesta, sorrosta, naisten vallankumouksesta ja liian pienistä saappaista. Se on puhutteleva manifesti itsemääräämisoikeudesta ja halusta tulla nähdyksi omana itsenä, vakavasti otettavana henkilönä. Ystävänpäivänä Savoyssa nähdään Kallion esikoisteokseen perustuva esitys, joka yhdistelee spoken wordia, vahvaa visuaalista maailmaa sekä kantaaottavuutta.

 

”Minusta tuntui, ettei minulla ole tarpeeksi isoja saappaita: että en saa ääntäni kuuluviin. Silloin aloin kirjoittaa She Needs Bigger Boots -runosarjaa. Mietin hirveästi sitä, että haluaisin itselleni, muillekin naisille ja kaikille vähemmistöryhmiin kuuluville isommat saappaat eli enemmän ääntä”, Natalia Kallio kuvailee.

 

Show sisältää väliajan ja on englanninkielinen.

 

LIPUT:

Palvelumaksuineen 22,50 / 29 euroa Ticketmasterista.

 

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    22,50 € - 29,00
  • Platinum*
    Alkaen 54,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:

Live Nation Finland
Promoottori: Annika Oksanen