Mene kohtaan Denzel Curry

Blockfest 2020

21
pe elo 2020
Päättyen 22
la elo 2020
Tampere

Ovet: TBD

Ikäraja: 18+

Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Ensi vuonna 21. ja 22. elokuuta Ratinan stadionilla ja ympäröivällä Ratinanniemen alueella kuullaan taas kiinnostavimpia kansainvälisiä ja kotimaisia esiintyjiä.


LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 79 euroa Ticketmasterista ja Tiketistä. 

FESTIVAALIN LISÄTIEDOT BLOCKFESTIN SIVUILLA >> 

Vuoden 2020 lineup päivittyy vuoden mittaan!

PE 21.8: Migos (US), Gucci Mane (US), City Morgue (US), Trippie Redd (US), Denzel Curry (US), Danileigh (US), Sexmane, Gettomasa, Etta, SMC Lähiörotat, Mouhous, Asa & DJ Polarsoul, Gracias, F, Jesse Markin, Lukas Leon

LA 22.8: Swae Lee (US), Playboi Carti (US), Saweetie (US), JVG, Cledos, Costee, Evelina, IBE, View, Pyhimys, Juno, Aaro630 & Vepu, Kube, Lauri Haav, Goodjob Larry, Melo, Le Fvbelos, Sini Sabotage, Yeboyah

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18 (Tiketti)*
    Alkaen 79,00 €
  • Normaali K-18 (Ticketmaster)*
    Alkaen 79,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan festivaalin sivulla ja sosiaalisen median kanavissa lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster, Tiketti, Blockfest ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen löydät festivaalin nettisivuilta osoitteesta www.blockfest.fi.