Videot

    Lisätietoa

    Palkittu laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta huipensi juhlavuotensa 2023 loppuunmyytyihin erikoiskeikkoihin Tampere-talossa ja Helsingin Kulttuuritalossa. Uusivirta yhtyeineen tunnetaan vastustamattomasta liveshowstaan, jonka kulmakivinä toimivat armoton energialataus ja koko nelikon liekehtivä soitto. Bändin riveissä vaikuttavat rumpali Olli Krogerus, basisti Jaakko Kämäräinen sekä tuoreimman "Pieni kuolema" -levyn tuottajanakin häärinyt kitaristi Timo Kämäräinen.

    Uutukaisen lisäksi katalogista löytyy jo entuudestaan kahdeksan studioalbumin edestä rakastettuja hittejä kuten Kultaa hiuksissa, Me ei kuolla koskaan, Kesäyön uni, Ollaanko tämä kesä näin? ja On niin helppoo olla onnellinen. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

    Kesällä 2024 Uusivirta viettää kahta poikkeusta lukuun ottamatta keikkataukoa. Heinäkuussa hän nousee big band -henkisen juhlakokoonpanon kera ainoalle festarikeikalleen Pori Jazzeilla ja elokuussa puolestaan ainoalle omalle keikalleen Savonlinnan Olavinlinnassa. 

    Lisää Live Nation -tapahtumia