Mene kohtaan IAMDDB

IAMDDB

su 15 maalis 2020
Helsinki

IAMDDB

Tavastia, Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Manchesterilainen 23-vuotias laulaja ja lauluntekijä IAMDDB, saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa maaliskuussa. Uuden sinkun ’Famous’ ja 23 keikkaa sisältävän Euroopan kiertueen joulukuussa julkaissut artisti saapuu Tavastia-klubille maaliskuun 15. päivä.

Anteeksipyytelemättömästä tyylistään tunnettu IAMDDB yhdistää rohkeasti hip-hopia, trapia ja urban jazzia. Viiden EP:n jälkeen artisti julkaisee debyyttialbuminsa vuonna 2020.

Artistia ovat ylistäneet muun muassa Pitchfork, Trench, Dazed, Fader, Guardian, Interview Magazine, Crack, Notion, Vogue, MTV, ja Complex. Hän on esiintynyt Lauryn Hillin lämppärinä, noteerattu Forbesin ’30 under 30’ listalla ja tehnyt yhteistyötä muotitalojen kuten Ivy Parkin, Mulberryn, Browns Fashionin, Moncler Geniusin, ja Miu Miun kanssa.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 26 euroa Tiketistä.

Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 26,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Valter Filosof