Mene kohtaan Max Raabe & Palast Orchester
MAX RAABE & PALAST ORCHESTER’S CONCERT RESCHEDULED TO 2021
Max Raabe’s Helsinki concert on 8th and 9th October 2020 at Helsinki Hall of Culture has been rescheduled. The new concert date is May 28th, 2021 at Hall of Culture in Helsinki. Tickets already purchased for the 2020 show will be valid for the new date.
The artist and Live Nation Finland apologize for any inconvenience caused.
If the new date is not suitable for you, please be in touch with Ticketmaster by October 13, 2020.

KEIKAN AIKATAULU: 

Ovet klo 18:30
Max Raabe & Palast Orchester n. klo 19:30

Huomioithan, että aikataulut ovat arvioituja. Saavuthan siis paikalle ajoissa. Tervetuloa!


***


MAX RAABE & PALAST ORCHESTER -KONSERTIT SIIRTYVÄT VUODELLE 2022

Max Raabe & Palast Orchesterin toukokuulle siirretyt konsertit siirtyvät nyt toistamiseen. Konsertti on aikataulutettu uudelleen syksylle 2022 ja korvaava päivä on 8. lokakuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:

Max Raabe & Palast Orchester (GER) – Sweet and Lovely

La 8.10.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa 9.10.2020 / 29.5.2021 konsertin)

Max Raabe & Palast Orchester: Sweet And Lovely

Max Raabe & Palast Orchester: Sweet And Lovely

la 08 loka 2022
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

19.30

Ovet: 18.30

Suomessakin useita kertoja loppuunmyydyille katsomoille esiintynyt Max Raabe & Palast Orchester on valmistellut uuden Sweet and Lovely -nimisen esityksen, jonka kanssa kokoonpano kiertää vuonna 2021. Esitys nähdään mm. Englannissa sekä New Yorkin Carnegie Hallissa ennen kuin kiertue saapuu Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan.

 

1920-ja 1930 -lukujen tyylikkäitä klassikoita sisältävä show on saanut vaikutteita myös tuoreesta Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged -julkaisusta, johon on valikoitu Raaben ohjelmiston suosikkikappaleita. MTV Unplugged-julkaisussa vierailee muiden tähtien lisäksi Suomen oma Lordi, joka duetoi Raaben kanssa kappaleella Just A Gigolo. Sweet and Lovely -konsertti tarjoaa viihdyttävän aikamatkan 1920- ja 1930 -luvuille.

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 64,50 / 74,50 / 89,50 euroa Ticketmasterista.


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    64,50 € - 89,50
  • Platinum*
    Alkaen 189,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa. Jokaisella konserttikävijällä tulee olla oma lippu iästä huolimatta.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollsten