Mene kohtaan Max Raabe & Palast Orchester
MAX RAABE & PALAST ORCHESTER -KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2021
Max Raaben Helsingin Kulttuuritalolle 8. ja 9. lokakuuta 2020 suunnitellut konsertit siirtyvät vuodelle 2021. Korvaavat konserttipäivät ovat perjantai 28. ja lauantai 29. toukokuuta 2021 Helsingin Kulttuuritalolla. Vuoden 2020 konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille päivämäärille.
Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Jos uusi päivämäärä ei sovi sinulle, olethan yhteydessä lippujen palauttamisesta Ticketmasteriin 13.10.2020 mennessä.

KEIKAN AIKATAULU: 

Ovet klo 18:30
Max Raabe & Palast Orchester n. klo 19:30

Huomioithan, että aikataulut ovat arvioituja. Saavuthan siis paikalle ajoissa. Tervetuloa!


***


MAX RAABE & PALAST ORCHESTER -KONSERTIT SIIRTYVÄT VUODELLE 2022

Max Raabe & Palast Orchesterin toukokuulle siirretyt konsertit siirtyvät nyt toistamiseen. Konsertti on aikataulutettu uudelleen syksylle 2022 ja korvaava päivä on 7. lokakuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivälle.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:

Max Raabe & Palast Orchester (GER) – Sweet and Lovely

Pe 7.10.2022 Kulttuuritalo, Helsinki (korvaa 8.10.2020 / 28.5.2021 konsertin)

 

Max Raabe & Palast Orchester: Sweet And Lovely

Max Raabe & Palast Orchester: Sweet And Lovely

pe 07 loka 2022
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

19.30

Ovet: 18.30

Suomessakin useita kertoja loppuunmyydyille katsomoille esiintynyt Max Raabe & Palast Orchester on valmistellut uuden Sweet and Lovely -nimisen esityksen, jonka kanssa kokoonpano kiertää vuonna 2021. Esitys nähdään mm. Englannissa sekä New Yorkin Carnegie Hallissa ennen kuin kiertue saapuu Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan.

 

1920-ja 1930 -lukujen tyylikkäitä klassikoita sisältävä show on saanut vaikutteita myös tuoreesta Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged -julkaisusta, johon on valikoitu Raaben ohjelmiston suosikkikappaleita. MTV Unplugged-julkaisussa vierailee muiden tähtien lisäksi Suomen oma Lordi, joka duetoi Raaben kanssa kappaleella Just A Gigolo. Sweet and Lovely -konsertti tarjoaa viihdyttävän aikamatkan 1920- ja 1930 -luvuille.

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 64,50 / 74,50 / 89,50 euroa Ticketmasterista.


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    64,50 € - 89,50
  • Platinum*
    Alkaen 189,00 €

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan tapahtumassa. Jokaisella konserttikävijällä tulee olla oma lippu iästä huolimatta.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollsten