Mene kohtaan KISS

 

KISSIN HELSINGIN KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2022
KISSin End Of The Road Euroopan kiertue on aikataulutettu uudelleen ensi vuodelle. Tästä syystä myös Helsingin konsertti siirtyy ja uusi päivämäärä on 20. kesäkuuta 2022 Hartwall Arenalla. Jo ostetut liput vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 19.7.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/2RtuJKF
Yhtye ja Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymistä.

 

KISSIN HELSINGIN KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2022

KISSin End Of The Road Euroopan kiertue on aikataulutettu uudelleen ensi vuodelle. Tästä syystä myös Helsingin konsertti siirtyy ja uusi päivämäärä on 20. kesäkuuta 2022 Hartwall Arenalla. Jo ostetut liput vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 19.7.2021 mennessä.

Ticketmasterin palautuslomake

Yhtye ja Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymistä.

KISS: End Of The Road

KISS: End Of The Road

ma 20 kesä 2022
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

Ovet: 18.30

Maailman merkittävimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva yhdysvaltalainen KISS jatkaa uransa viimeiseksi jäävällä End Of The Road -maailmankiertueella. Yli sata miljoonaa albumia urallaan myynyt yhtye pysähtyy suomalaisfanien onneksi myös Helsingissä kesällä 2022.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 79 / 85 / 89 / 99 euroa Ticketmasterista
John Fogertyn konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot John Fogertyn konsertissa ovat katsomot 117-120

Palvelumaksuineen alkaen 74 / 84 / 94 / 134  euroa Ticketmasterista.

KISS:n konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot KISS:n konsertissa ovat katsomot 117-120.

VIP-paketit:

Kaikkiin paketteihin kuuluu pääsylippu. Tarkemmat lisätiedot sisällöstä alla info-painikkeessa. Hinnat ovat palvelumaksuineen Ticketmasterista.

KISS End of the Road Gold VIP Package
Alkaen 1365€

KISS End of the Road Silver VIP Package
Alkaen 905€

PAKETIN OSTOON LIITTYVÄT TIEDOT:
Saat sähköpostitse n. 3 päivää ennen tapahtumaa tarkempaa tietoa VIP-paketistasi osoitteesta KISSVIP@epicrights.com. Meet & Greetin aikana ei sallita henkilökohtaisia nimikirjoituspyyntöjä. Kiertueen oma valokuvaaja ottaa kuvat Meet & Greetistä. Muutokset mahdollisia. VIP-paketeissa ei ole palautusoikeutta. Nimenvaihdot eivät ole mahdollisia, kaikki ostokset ovat sitovia. Pakettiin kuuluvat fanituotteet jaetaan paikan päällä.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    74,00 € - 134,00
  • Platinum*
    Dynaaminen hinnoittelu, ei sisällä extrapalveluja tai VIP-tilaisuutta.
    Alkaen 295,00 €

Lippupaketit

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender
Tiedotus: Piia Lindroos