Mene kohtaan KISS

 

KISSIN SIIRTYNYT END OF THE ROAD KIERTUE SAAPUU HARTWALL ARENALLE KESÄKUUSSA 2021
 
Suomeen viimeistä kertaa saapuva KISS joutui siirtämään Euroopan kiertueen keikkoja ja se vaikutti myös Helsingin Hartwall Arenalle 27.6.2020 suunniteltuun konserttiin. Helsingin korvaava konserttipäivämäärä ja -paikka on nyt vahvistunut ja konsertti järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla 21. kesäkuuta 2021. Kesäkuun 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 keikalle.

 

KISSIN SIIRTYNYT END OF THE ROAD KIERTUE SAAPUU HARTWALL ARENALLE KESÄKUUSSA 2021

Suomeen viimeistä kertaa saapuva KISS joutui siirtämään Euroopan kiertueen keikkoja ja se vaikutti myös Helsingin Hartwall Arenalle 27.6.2020 suunniteltuun konserttiin. Korvaava päivämäärä on nyt vahvistunut ja konsertti järjestetään Helsingin Hartwall Arenalla 21. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 keikalle.

Jos uusi päivämäärä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin TÄÄLLÄ.
Lippujen palautus täytyy tehdä 20.9.2020 mennessä.

Yhtye ja Live Nation pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

KISS: End Of The Road

ma 21 kesä 2021
Helsinki

Ovet: 18.30

Maailman merkittävimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva yhdysvaltalainen KISS jatkaa uransa viimeiseksi jäävällä End Of The Road -maailmankiertueella. Yli sata miljoonaa albumia urallaan myynyt yhtye pysähtyy suomalaisfanien onneksi myös Helsingissä kesällä 2021. 

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 79 / 85 / 89 / 99 euroa Ticketmasterista
John Fogertyn konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot John Fogertyn konsertissa ovat katsomot 117-120

Palvelumaksuineen alkaen 74 / 84 / 94 / 134  euroa Ticketmasterista.

KISS:n konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot KISS:n konsertissa ovat katsomot 117-120.

VIP-paketit:

Kaikkiin paketteihin kuuluu pääsylippu. Tarkemmat lisätiedot sisällöstä alla info-painikkeessa. Hinnat ovat palvelumaksuineen Ticketmasterista.

2020 - KISS End of the Road Gold VIP Package
Alkaen 1365€

2020 - KISS End of the Road Silver VIP Package
Alkaen 905€

PAKETIN OSTOON LIITTYVÄT TIEDOT:
Saat sähköpostitse n. 3 päivää ennen tapahtumaa tarkempaa tietoa VIP-paketistasi osoitteesta KISSVIP@epicrights.com. Meet & Greetin aikana ei sallita henkilökohtaisia nimikirjoituspyyntöjä. Kiertueen oma valokuvaaja ottaa kuvat Meet & Greetistä. Muutokset mahdollisia. VIP-paketeissa ei ole palautusoikeutta. Nimenvaihdot eivät ole mahdollisia, kaikki ostokset ovat sitovia. Pakettiin kuuluvat fanituotteet jaetaan paikan päällä.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

 • Myynnissä!

  Normaali*
  74,00 € - 134,00
 • Gold VIP*
  Alkaen 1 365,00 €
 • Silver VIP*
  Alkaen 905,00 €
 • Platinum*

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender
Tiedotus: Piia Lindroos