Mene kohtaan Mo Gilligan

Mo Gilligan: There's Mo to Life World Tour 2020

pe 02 loka 2020
Helsinki

Ovet: 18.00

Maailmanlaajuisesta ”Momentum” Netflix-hittijulkaisusta, BAFTA-ehdokkuudesta sekä Britannian kovimmin trendaavasta viihdesarjasta tuttu brittikoomikko Mo Gilligan lähtee uudelle maailmankiertueelle 2020!

 

”Parasta on esiintyä livenä heille, jotka pitävät siitä, mitä teen. Viime vuodet ovat olleet ilmiömäisen elämää mullistavia – ja se on teidän ansiotanne. Kiitos kaikille tukijoilleni ympäri maailmaa! En malta odottaa, että pääsen takaisin kiertueelle nähdäkseni teidät taas”, Gilligan sanoo.

 

Luvassa on tiukkaan pakattu, energinen show, jollaista ei ole ennen nähty. BAFTA 2019 -ehdokas. Royal Television Society 2019 -voittaja. NTA 2020 -tuplaehdokas.

”Britannian hauskin mies” –The Times

 

Shown kesto n. 110 min sisältäen lyhyen väliajan. Show on englanninkielinen.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 26 € / 29 € Ticketmasterista ja Savoyn lipunmyyntipisteestä.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    26,00 € - 29,00
  • Platinum*
    Alkaen 59,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä on oltava oma pääsylippu.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö