Mene kohtaan Mo Gilligan

 

Mo Gilliganin: There´s Mo to Life World Tour 2020 2. Lokakuuta 2020 Helsingin Savoy-teatterissa peruuntuu. Lipunostajia pyydetään palauttamaan lippunsa Ticketmasteriin.

Lipun palautusohjeet:

- Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
- Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV  

Jos uusi päivämäärä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Ticketmasteriin. Lippujen palautus täytyy tehdä 31.8.2020 mennessä.

Esiintyjä ja Live Nation Finland pahoittelevat tapahtuman peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Mo Gilligan: There's Mo to Life World Tour 2020

Mo Gilligan: There's Mo to Life World Tour 2020

pe 02 loka 2020
Helsinki

Savoy-teatteri | Helsinki

19.00

Ovet: 18.00

Maailmanlaajuisesta ”Momentum” Netflix-hittijulkaisusta, BAFTA-ehdokkuudesta sekä Britannian kovimmin trendaavasta viihdesarjasta tuttu brittikoomikko Mo Gilligan lähtee uudelle maailmankiertueelle 2020!

 

”Parasta on esiintyä livenä heille, jotka pitävät siitä, mitä teen. Viime vuodet ovat olleet ilmiömäisen elämää mullistavia – ja se on teidän ansiotanne. Kiitos kaikille tukijoilleni ympäri maailmaa! En malta odottaa, että pääsen takaisin kiertueelle nähdäkseni teidät taas”, Gilligan sanoo.

 

Luvassa on tiukkaan pakattu, energinen show, jollaista ei ole ennen nähty. BAFTA 2019 -ehdokas. Royal Television Society 2019 -voittaja. NTA 2020 -tuplaehdokas.

”Britannian hauskin mies” –The Times

 

Shown kesto n. 110 min sisältäen lyhyen väliajan. Show on englanninkielinen.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 26 € / 29 € Ticketmasterista ja Savoyn lipunmyyntipisteestä.

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Peruuntunut. Katso muut päivämäärät.
  • Platinum*
    Peruuntunut. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä on oltava oma pääsylippu.
- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö