Mene kohtaan Astrid S

Norjalaistähti Astrid S:n kiertue ja siten myös lokakuulle 2021 siirretty konsertti Helsingin Tavastialla peruuntuu kokonaan vallitsevan maailmantilanteen vuoksi. Asiakkaita pyydetään palauttamaan liput niiden ostopaikkaan.

Lipun palautusohjeet:

Voit palauttaa liput 2.9.2021 mennessä Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella:

Tiketin palautuslomake

Artisti ja Live Nation pahoittelevat peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. 

Astrid S:n Tavastialle maanantaina 16. maaliskuuta suunniteltu keikka joudutaan siirtämään. Korvaavaa keikkapäivää selvitetään ja asiakkaita tiedotetaan päivämäärän vahvistuttua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Tikettiin 31.3.2020 saakka. Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymistä.
Lippujen palautus, mikäli uusi keikkapäivä ei sovi:
- Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). 
- Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. 
HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Astrid S: World Tour Part One

Astrid S: World Tour Part One

to 28 loka 2021
Helsinki

Tavastia | Helsinki

Ovet: 20.00

Ikäraja: 18+

 

Norjalaisen poptähden Astrid S:n World Tour Part One -kiertue saapuu Suomeen. Rakastettujen hittikappaleiden lisäksi fanit kuulevat joukon kiinnostavaa uutta musiikkia.

 

Astrid S astui ensimmäisen kerran parrasvaloihin vuonna 2016 julkaistessaan artistin omaa nimeä kantavan EP:n, joka sisälsi kansainvälisen hitin "Hurts So Good". Biisi keräsi yli 200 miljoonaa suoratoistoa ympäri maailman. Sen jälkeen Astrid julkaisi järjestyksessään toisen EP:n "Party's Over", joka sisälsi fanien suosikit "Breathe" ja "Such A Boy". Vuonna 2019 Astrid julkaisi kaksi uutta EP:tä "Trust Issues" sekä akustisen, riisutumman EP:n "Down Low", jolla hän yllätti faninsa loppuunmyydyllä Lontoon-keikallaan.

 

Lämmittelijänä nähdään ihana norjalainen Emma Steinbakken. Hänen debyyttisinglensä 'Not Gonna Cry' on kerännyt tällä hetkellä yli 7,4 miljoonaa soittoa Spotifyssa.

 

LIPUT:

Liput palvelumaksuineen alkaen 28 € Tiketistä.
Huom! Lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

 

Facebook-tapahtuma

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Annika Oksanen