Mene kohtaan Cirque du Soleil

 

CIRQUE DU SOLEILIN CORTEO-ESITYKSET SIIRTYVÄT
Cirque Du Soleilin CORTEO-esitykset 1.-4. lokakuuta Helsingin Hartwall Arenalla sekä 18.-22. marraskuuta Turun Gatorade Centerissä siirtyvät. Korvaavia esityspäivämääriä selvitetään parhaillaan ja lipunostaneita tiedotetaan myöhemmin uudelleen. Asiakkaita pyydetään pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uusille päivämäärille sellaisenaan.

Cirque Du Soleilin Corteo-esityksiä Helsingin Hartwall Arenalla ei voitu järjestää 1.-4. lokakuuta vallitsevan tilanteen vuoksi. Korvaavat esityspäivämäärät on nyt saatu vahvistettua ja Corteo nähdään Helsingissä 27.-30. tammikuuta 2022. Jo ostetut liput tulevat käymään uusille päivämäärille sellaisenaan.

Mikäli uusi esityspäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa Ticketmasteriin 21.2.2021 mennessä.

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/31IGf7m

Cirque du Soleil: Corteo

Cirque du Soleil: Corteo

la 29 tammi 2022
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

16.00

Ovet: 15.00

Cirque du Soleilin lumoavimmaksi areenashowksi tituleerattu Corteo on tällä hetkellä Euroopan-kiertueella, jonka myötä esitys saadaan myös Suomeen alkuvuodesta 2022!

Koko perheelle sopiva esitys johdattaa yleisön komedian ja spontaanisuuden maailmaan, joka sijaitsee salaperäisessä taivaan ja maan välisessä tilassa.

LIPUT:

Liput palvelumaksuineen alkaen:
Aikuiset: 104 € / 94 € / 74 €
Lapset 2-16 v., eläkeläiset, opiskelijat: 104 € / 79 € / 59 € 

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    Alkaen 59,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme että alle 12-vuotiailla on mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikilla yli 2-vuotiailla tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollstén