Mene kohtaan LINDEMANN

TÄRKEÄÄ TIETOA LINDEMANNIN KIERTUEEN IKÄRAJASTA 

Meitä on informoitu Lindemannin show’n sisältävän visuaalista materiaalia, joka soveltuu vain yli 18-vuotiaille. Tästä sisällöstä johtuen Helsingissä 29. helmikuuta järjestettävän konsertin ikärajaa on jouduttu muuttamaan ja tapahtuma on nyt K-18.

Jos olet alle 18-vuotias, sinun tulee palauttaa oma konserttilippusi viimeistään 31. joulukuuta 2019 alla olevan ohjeistuksen mukaan.

Konserttiin saapuvien ikä tarkastetaan sisäänpääsyn yhteydessä, joten otathan mukaan voimassaolevan, kuvallisen henkilöllisyystodistuksesi. Emme ota tapahtumaan alaikäisiä edes huoltajan/täysi-ikäisen seurassa.

 

Lippujen palautusohjeet, mikäli olet alle 18-vuotias:

- Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.

- Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.

- Lippujen palautus tulee tehdä 31.12.2019 mennessä.

 

Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO

Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

 

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

 

Huomioithan, että useiden peruutustapausten vuoksi palautusten käsittelyaika Ticketmasterilla on tällä hetkellä normaalia pidempi.

 

 

LINDEMANN

la 29 helmi 2020
Helsinki

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

Saksalais-ruotsalainen voimakaksikko LINDEMANN julkaisee tässä marraskuussa toisen albuminsa, F & M:n, jonka myötä duo lähtee myös ensimmäiselle kiertueelleen. Yhtyeen muodostavat sille nimensä antanut Rammstein-vokalisti Till Lindemann ja muun muassa Pain- ja Hypocrisy-yhtyeistä tuttu metallin moniottelija Peter Tägtgren. LINDEMANN lähtee toisen pitkäsoittonsa tueksi kiertueelle helmikuussa 2020, jolloin se vierailee kahdeksassa Euroopan maassa. Seitsemän kiertueen kahdestatoista konsertista on Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä, mutta harvoihin ja valittuihin kuuluu myös Suomi, jossa keikka nähdään Helsingin Jäähallissa 29.2.2020.

 

Nelisen vuotta Saksan albumilistan kärkeen nousseen debyyttialbuminsa Skills In Pillsin seuraaja F & M jatkaa LINDEMANNin tarinaa uusin metkuin. Kaksikon yhteistyön viimeisin hedelmä yllättää, sillä siinä missä Saksassa kultalevymyynteihin yltänyt Skills In Pills esitettiin englanniksi, uuden albumin lyriikat on kirjoitettu saksaksi, jolla Till Lindemannin ainutlaatuisen velmu ääni ja vimmaisuus pääsevät täysin oikeuksiinsa.

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 55,50 / 59 / 65,50 / 69,50 euroa Ticketmasterista.


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    55,50 € - 69,50

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!
- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender
Tiedotus: Piia Lindroos