Mene kohtaan Santana

Santana: Miraculous 2020 World Tour

su 05 huhti 2020
Helsinki

Ovet: 18.30

Kitaristi ja lauluntekijä Carlos Santanalla on paljon aihetta juhlaan. Yli sata miljoonaa albumia myyneen miehen ”Abraxas”-albumin julkaisusta sekä Woodstock-esiintymisestä on kulunut viisikymmentä vuotta ja lukuisia Grammy-palkintoja voittaneen ”Supernatural”-albumin julkaisusta on tullut kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Italiasta maaliskuussa käynnistyvällä Miraculous 2020 -maailmankiertueella on luvassa kappaleita koko Santanan viisikymmentä vuotta kestäneen uran ajalta. Mukana on fanien rakastamia kappaleita Woodstock-ajoilta ja ”Supernatural” -klassikoita. Vaikka painotus on juhlavuosiaan viettävissä ”Abraxas” ja ”Supernatural” -albumeissa, kuullaan konserteissa myös kappaleita, jotka Santana määrittelee huomisen uusiksi lauluiksi.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 69 / 79 / 89 / 99 euroa Ticketmasterista. Permannolla istumakatsomo.


Ostorajoitus 8 kpl / asiakas, verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta.

Santanan konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon! Täysi-ikäisten anniskelukatsomot Santanan konsertissa ovat 117-120.

Live Nation Events Clubin Silver- ja Gold-jäsenille etuosto-oikeus to 31.10. klo 10 - pe 1.11. klo 12 osoitteessa www.eventsclub.fi.

VIP-PAKETIT:
VIP-paketteja saatavilla Event Travelista.
Kaikkiin VIP-paketteihin sisältyy pääsylippu.


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    69,00 € - 99,00
  • Platinum*
    Alkaen 289,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Hartwall Arenan esteettömään invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell
Tiedotus: Johanna Immonen