Mene kohtaan Elton John

ELTON JOHNIN HELSINGIN KONSERTIT SIIRTYVÄT

Elton Johnin Farewell Yellow Brick Road -kiertueen Helsingin konsertit siirtyvät vuodelle 2023. Korvaavia konserttipäivämääriä selvitetään parhaillaan ja tiedotamme lipun ostaneita niiden selvittyä. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uusille päivämäärille sellaisinaan.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


SIIRTYVÄT KONSERTIT:
Elton John (UK) – The Farewell Yellow Brick Road Tour
Ti 21.9.2021 Hartwall Arena, Helsinki
Ke 22.9.2021 Hartwall Arena, Helsinki

Elton John: Farewell Yellow Brick Road Tour

Elton John: Farewell Yellow Brick Road Tour

Päivämäärä: TBC  
Helsinki

Hartwall Arena | Helsinki

Ovet: 18.30

Spektaakkelimaisista konserteistaan ja persoonallisesta tyylistään tunnettu Elton John on pitkän uransa aikana saavuttanut lähes kaiken mitä artisti voi. Uraan mahtuu yli 50 listaykköstä ja jättihittejä kuten ”Your Song”, ”Rocket Man”, ”Don’t Go Breaking My Heart”, ”Someone Saved My Life Tonight”, ”Don’t Let The Sun Go Down On Me”, ”I’m Still Standing”, ”Sacrifice” ja Oscar-palkittu ”Can You Feel The Love Tonight”.

Elton Johnin The Farewell Yellow Brick Road –maailmankiertueen konserteissa yleisölle tarjotaan visuaalinen musiikkielämys, joka tarjoaa kuulijoille maistiaisia popin kestosuosikin hiteistä tämän koko 50-vuotisen uran ajalta.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 139 / 129 / 99 / 93 / 79 euroa

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster
Permannolla istumakatsomo. Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, ainoastaan ostoja. 
Ostorajoitus 6 kpl / asiakas.

VIP-PAKETIT:
Kaikkiin VIP-paketteihin sisältyy konserttilippu. Tarkemman sisällön näet alempaa infopainikkeesta.

Farewelll Yellow Brick Road

Palvelumaksuineen 880 euroa Ticketmasterista

Rocket Man VIP
Palvelumaksuineen alkaen 330 euroa Ticketmasterista 

Crocodile Rock VIP
Palvelumaksuineen alkaen 304 euroa Ticketmasterista

Bennie And The Jets VIP
Palvelumaksuineen alkaen 280 euroa Ticketmasterista 

Tiny Dancer VIP
Palvelumaksuineen alkaen 230 euroa Ticketmasterista

Facebook-tapahtuma

Ei ennakkolipunmyyntiä.

Lisätiedot tapahtuman kuvauksessa!

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Aikaisemmat päivämäärät
Myöhäisemmät päivämäärät

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Hartwall Arenan esteettömään invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender

Tiedotus: Piia Lindroos