Mene kohtaan Samantha Fish

SAMANTHA FISHIN KONSERTTI SIIRTYY

Samantha Fishin konserttia ei voida järjestää suunnitellusti helmikuussa ja se siirtyy loppuvuoteen. Helsingin konsertille korvaava keikkapäivä on sunnuntaina 13. marraskuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster, Tiketti) 25.3.2022 mennessä

Ticketmasterin palautuslomake

Tiketin palautuslomake

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KEIKKAPÄIVÄ:
Samantha Fish (USA)
Su 13.11.2022 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

Samantha Fish

Samantha Fish

su 13 marras 2022
Helsinki

Kulttuuritalo | Helsinki

Ovet: 19.00

 

Joe Bonamassan, Beth Hartin ja Imelda Mayn hengenheimolainen ja blueskentän nouseva tähti Samantha Fish saapuu yhtyeensä kanssa Euroopan-kiertueellaan myös Suomeen. Juuri kuudennen studioalbuminsa "Kill Or Be Kind" julkaissut Fish nähdään Helsingin Tavastialla maanantaina, maaliskuun 23 päivä. 
Samantha on tunnettu perinteisiä genrerajoja mielellään rikkovana, mukavuusalueensa rajamaitakin haastavana artistina - hänen ohjelmistonsa voi kuitenkin yhdellä luokituksella kuvata rootsiksi.
"I´m never gonna be a traditional blues artist, because that´s not who I am", hän itse haluaa sanoa. "But it´s all the blues for me. You gotta keep that kind of fire and spirit".

Joe Bonamassan, Beth Hartin ja Imelda Mayn hengenheimolainen ja blueskentän nouseva tähti Samantha Fish saapuu yhtyeensä kanssa Euroopan-kiertueellaan myös Suomeen.

 

Juuri kuudennen studioalbuminsa "Kill Or Be Kind" julkaissut Fish on tunnettu perinteisiä genrerajoja mielellään rikkovana, mukavuusalueensa rajamaitakin haastavana artistina - hänen ohjelmistonsa voi kuitenkin yhdellä luokituksella kuvata rootsiksi.

 

"I'm never gonna be a traditional blues artist, because that´s not who I am", hän itse haluaa sanoa. "But it's all the blues for me. You gotta keep that kind of fire and spirit".

 

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 49 / 44 / 39 euroa Tiketistä ja Ticketmasterista.

 

Seisova permanto K-18, istumapaikat sallittu

Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (Tiketti)
    Alkaen 44,00 €
  • Normaali (Ticketmaster)
    Alkaen 39,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster, Tiketti ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Ticketmasterin ja Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Johan Hollsten