Mene kohtaan Halsey

Halsey: Manic World Tour

ke 26 helmi 2020
Helsinki

Ovet: 18.00

Ensimmäisen albuminsa vuonna 2015 julkaissut Halsey on noussut nopeasti kansainväliseksi supertähdeksi. Nyt hän on julkistanut ensi vuonna käynnistyvän Manic-maailmankiertueensa Euroopan-konsertit. Madridista helmikuun 6. päivä alkava kiertue vierailee kahdessakymmenessä eurooppalaiskaupungissa. Kaikilla keikoilla Halseyn lämmittelijänä esiintyy englantilainen indierockbändi Pale Waves, joka hurmasi viime kesänä Ilosaarirockissa.

Ennen Suomen-konserttiaan "Without Me" -hitistään tunnettu artisti julkaisee kolmannen, ”Manic” -nimisen studioalbuminsa tammikuun 17. päivä.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 79 / 59 / 49 / 39 euroa

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster
Permannolla seisomakatsomo. Verkkokaupassa ei varausmahdollisuutta, ainoastaan ostoja. 
Ostorajoitus 6 kpl / asiakas.

Live Nation Events Clubin etuosto-oikeus Silver- ja Gold-jäsenille to 26.9. klo 9 - 16 osoitteessa www.eventsclub.fiFacebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali*
    39,00 € - 79,00
  • Platinum*
    Alkaen 160,00 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Pyörätuolilippuja Jäähallin esteettömään invakatsomoon voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Ticketmasterin lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita permannolle.

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell
Tiedotus: Piia Lindroos