Mene kohtaan ScHoolboy Q

Aikataulut*

 

Ovet klo 20
Jay Rock n. klo 21
ScHoolboy Q n. klo 22

 

*Aikataulut ovat arvioituja ja saattavat muuttua myös tapahtumapäivänä

ScHoolboy Q + Special Guest: Jay Rock

ke 19 helmi 2020
Helsinki

Ovet: 20.00

Tämän vuosikymmenen rakastetuimpiin rap-artisteihin lukeutuva ScHoolboy Q saapuu uuden ”CrasH Talk” -albuminsa kera Suomeen. "Setbacks" (2011) sekä "Habits & Contradictions" (2012) -albumit nostivat hänet yhdeksi genren mielenkiintoisimmista ja seuratuimmista nimistä. Karismaattinen, äärimmäisen vahvalla mikkipresenssillä varustettu tekijä ottaa vaikutteita tyylinsä niin itä- kuin länsirannikon rap-musiikista.

ScHoolboy Q:n kanssa samassa illassa nähdään myös Grammy-voittaja Jay Rock, jonka kanssa Q on tehnyt yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan.


LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 49,50 euroa Lippupisteestä.
Huom! Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua.


Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali K-18*
    Alkaen 49,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Zachris Sundell
Tiedotus: Johanna Immonen