Mene kohtaan Nothing But Thieves

NOTHING BUT THIEVESIN KONSERTIT SIIRTYVÄT TOUKOKUULLE
- Uusi keikkapaikka Helsingin Kaapelitehtaalla

Brittiyhtye Nothing But Thievesin Helsingin konsertit 15.-16. marraskuuta siirtyvät kevääseen 2022. Aiemmat kaksi konserttia yhdistetään yhdeksi konsertiksi, joka pidetään 3. toukokuuta. Samalla keikkapaikka vaihtuu Helsingin Kaapelitehtaalle. 

The Circukseen ostetut PDF- ja mobiililiput eivät käy sellaisenaan Kaapelitehtaalle. Mikäli haluat palauttaa tälläiset liput, laitathan sähköpostia 25.12. mennessä osoitteeseen peruutukset@lippu.fi otsikolla "Nothing But Thieves palautus". Sisällytä viestiisi yhteystietosi, tilinumerosi sekä tilausnumerosi. Liput säilyttäville asiakkaille toimitetaan uudet liput n. viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli et ole saanut uutta lippuasi 1.5.2022 mennessä, olethan yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.

Mikäli konserttipäivämäärä ei sovi, on myös Telakan liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 25.12.2021 mennessä


Lippupisteen palautuslomake

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat keikkojen siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


UUSI KONSERTTIPÄIVÄ JA -PAIKKA:

Nothing But Thieves (UK)
Ti 3.5.2022 Kaapelitehdas, Helsinki (korvaa 15. ja 16.11.2021 konsertit)
Ovet klo 19

Nothing But Thieves

Nothing But Thieves

ti 03 touko 2022
Helsinki

Kaapelitehdas | Helsinki

Ovet: 19.00

 

Englannin Essexissä, Southend-on-Sean kaupungissa 2012 perustettu Nothing But Thieves tunnetaan intohimoisesta kitararockista, jossa indierockin taiteellisuus kohtaa tarttuvat popmelodiat. Yhtye on haalinut nopeasti fanijoukkoja ympäri maailmaa esiintyessään muun muassa Musen kiertuelämppärinä, festivaalien päälavoilla niin Iso-Britanniassa, Euroopassa kuin Yhdysvalloissa sekä kiertäessään Aasiaa.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 41 euroa Ticketmasterista ja 40,50 euroa Lippupisteestä.
Huom! Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Myynnissä!

    Normaali (Ticketmaster)*
    Alkaen 41,00 €
  • Normaali (Lippupiste)*
    Alkaen 40,50 €

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. 

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste, Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista. 

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lipunmyyjän käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender