Mene kohtaan Nothing But Thieves

NOTHING BUT THIEVESIN HELSINGIN KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2021

Nothing But Thievesin Helsingin The Circukseen 18. maaliskuuta 2020 suunnitellulle konsertille on löydetty uusi päivämäärä ja samalla konsertti siirtyy uudelle tapahtumapaikalle. Korvaava konserttipäivä on tiistai 9. helmikuuta 2021 Helsingin Telakalla. The Circukseen ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jos uusi päivämäärä ei sovi, ja haluat palauttaa lippusi, olethan yhteydessä Lippupisteeseen. Lippujen palautus täytyy tehdä 10.10.2020 mennessä.

Lippupisteen palautuslomake: https://web.lippu.fi/palautus

Nothing But Thieves

Nothing But Thieves

ti 09 helmi 2021
Helsinki

Ovet: 19.00

 

Englannin Essexissä, Southend-on-Sean kaupungissa 2012 perustettu Nothing But Thieves tunnetaan intohimoisesta kitararockista, jossa indierockin taiteellisuus kohtaa tarttuvat popmelodiat. Yhtye on haalinut nopeasti fanijoukkoja ympäri maailmaa esiintyessään muun muassa Musen kiertuelämppärinä, festivaalien päälavoilla niin Iso-Britanniassa, Euroopassa kuin Yhdysvalloissa sekä kiertäessään Aasiaa.


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 40,50 euroa Lippupisteestä.
Huom! Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua.

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali*
    Ei saatavilla. Katso muut päivämäärät.

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on tapahtumassa mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Kaikenikäisillä tulee olla oma lippu.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland

Promoottori: Scott Lavender